Hol tarthassák apámék az óvszert? Bővebben lent.
Bármi másra adnak pénzt, de gumira sosem. Ha veszek valamit, akkor leellenőrzik, hogy tényleg azt vettem-e.
16 voltam, amikor kértem pénzt gumira(nem tudom, hogy miért mondtam el), azóta ellenőriznek.
Szerintük 18 év alatt nem szabad szexelni.
Arra az elhatározásra jutottam, hogy csórok tőlük(sosem loptam, csak óvszert szeretnék tőlük lopni, ezen kívül nem is fogok).
17/F
Éjjeli szekrény fiók vagy valahol az ágy közelbe nézd meg :D
Elég nagy butaság pont az óvszerre nem adni pénzt. De ha másra adnak, vegyél abból a pénzből. Ha kérdőre vonnak mondd azt, hogy márpedig neked kell.
Anyád fogamzásgátló tablettája, spirálja stb. nem fog segíteni, egyáltalán nem biztos, hogy óvszert használnak.
Remélem trollkodsz, épp eszű szülő erre ad pénzt, mert nem akar unokát idő előtt.
Ahogy irtak,nem csak gumi letezik.
Legvalószinűbb a spiral.
Szoval kerj valami havertól. Cserebe segits neki valamit.
De gumival is tortenhet baleset.
Gondolom, nem akarnak unokat nevelni.
Uramisten... Az ilyen szülő tudja, hogy nem azzal van megakadályozva a szex, hogy nem adnak óvszerre pénzt?
Egyébként ahogy írták, éjjeliszekrény stb..
Vagy vegyél abból a pénzből amit másra adnak. Ha kérdezik, mondd azt hogy gondolod nem akarnak xy évesen unokat..
Ha nyíregyháza környékén élsz szívesen adok neked egy csomag gumit xd
Vagy priviben dobsz egy foxpost címet és küldök neked és érezd jól magad xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!