Hol tarthassák apámék az óvszert? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Bármi másra adnak pénzt, de gumira sosem. Ha veszek valamit, akkor leellenőrzik, hogy tényleg azt vettem-e.
16 voltam, amikor kértem pénzt gumira(nem tudom, hogy miért mondtam el), azóta ellenőriznek.
Szerintük 18 év alatt nem szabad szexelni.
Arra az elhatározásra jutottam, hogy csórok tőlük(sosem loptam, csak óvszert szeretnék tőlük lopni, ezen kívül nem is fogok).
17/F
2021. júl. 5. 00:46
11/35 anonim válasza:
Kérjél pénzt terhességi tesztre egyik reggel, aztán menj el otthonról, és csak késő este menj haza.
Utána szerintem adni fognak pénzt óvszerre.
13/35 anonim válasza:
Honnan veszed hogy óvszerrel védekeznek. Ez azért elég ritka tartós párkapcsolatban.
14/35 anonim válasza:
Szerintem sem valószínű hogy azt használnak, de nézz körül az ágyuk közelében, a legtöbb ember ott tartja. Ahogy a többiek is írták vegyél abból a pénzből amit másra adnak vagy próbálj meg belőle félretenni valamennyit és abból venni. Mondjuk a 11es ötlete sem rossz. Vagy ha van bankkártyád akkor rendelj valamilyen oldalról és kérd csomagpontra vagy úgy házhozszállítással amikor nincsenek otthon. Így nem valószínű hogy megtudják. Mondjuk 17 évesen a legtöbb embernek van valamennyi félretett pénze, abból is vehetsz ha úgy van, azt gondolom nem ellenőrzik. Meg szerintem a lány is nyugodtan vehetne, mi mindig úgy csináltuk amikor óvszert használtunk hogy mindketten egyenlően vettünk/fizettünk bele mert mindkettőtök érdeke az hogy ne essen teherbe a lány.
16/35 anonim válasza:
És hogyan ellenőrzik, ha azt mondod, ettél három gombóc fagyit?
18/35 anonim válasza:
Szívesen adnék pénzt óvesszerre neked.
19/35 anonim válasza:
Az online rendelős témához: nem kell házhoz hozatni, foxpostra is kérheted.
20/35 anonim válasza:
Tarthatják... Mondd meg nekik, hogy 14 év a beleegyezési korhatár, illetve 16. életévtől -gyámhatósági engedéllyel- házasságot lehet kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!