Szerintetek lesz valaha normális párkapcsolata?
Figyelt kérdés
Lassan 30 éves a szóban forgó férfi, aki mindent az anyjával csinál (mindkettő szingli). Napi több órát töltenek együtt, néha egymásnál alszanak, holott mindkettőnek van külön lakása. Kettesben mennek például wellnessezni, mintha egymással lennének párkapcsolatban. A férfi nem is igazán törekszik arra, hogy neki legyen bárkije is, de szerintem az anyja meg sem tűrne a kisfia mellett senkit. Nagyon durva, hogy a srácnak ez teljesen természetes és észre se akarja venni, hogy gáz van.2021. júl. 4. 20:01
21/25 anonim válasza:
Honnan veszed az a 30 éves nem e aszexuális? Ami miatt nem vágyik testi kontaktusra csak intellektuálisra?
22/25 anonim válasza:
És honnan tudod, hogy nem azért jár el közös programokra az anyjával, mert magányos?
23/25 A kérdező kommentje:
Az egyik válaszoló nagyon szépen kiragadta a lényeget. Az anyja kontrollmániás, tesz arról, hogy a srác magányos legyen. Tipikusan az a fajta nő aki minden potenciális barátnő-jelöltre fúj. És nem is tűnik úgy, hogy az anyja is összeszedne valakit. Szépen tönkreteszik egymást, de leginkább az anyja a gyereket.
2021. júl. 5. 12:53
24/25 anonim válasza:
#10 Azért nem csak idiótákból áll a világ...
25/25 anonim válasza:
7es, ezt tudom tanusítani. A mindennapi mesztelenül testápolóval kenegetes fürdés utánból, pár év alatt eljutott oda hogy megkerdezze alszunk e ma egyutt. Persze a ketto kozott volt egy csomo minden. Minden fele lenge ruhaban vagy anelkul kihivoan mutogatta magat ameg meg nem kivantam.... ugy csinalta h tudjak leskelodni, maszturbalni. Kesobb raktam ossze h igy akart teljes kontrollt kialakitani, ami sikerult is... nagyon kivanom mert izgalmas volt es jol is nez ki, de akkor is tonkretette a parkapcsolataimat orokre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!