Szerintetek lesz valaha normális párkapcsolata?
Figyelt kérdés
Lassan 30 éves a szóban forgó férfi, aki mindent az anyjával csinál (mindkettő szingli). Napi több órát töltenek együtt, néha egymásnál alszanak, holott mindkettőnek van külön lakása. Kettesben mennek például wellnessezni, mintha egymással lennének párkapcsolatban. A férfi nem is igazán törekszik arra, hogy neki legyen bárkije is, de szerintem az anyja meg sem tűrne a kisfia mellett senkit. Nagyon durva, hogy a srácnak ez teljesen természetes és észre se akarja venni, hogy gáz van.2021. júl. 4. 20:01
11/25 anonim válasza:
"észre se akarja venni, hogy gáz van."
Igen, gáz van, valaki beleüti az orrát olyasmibe amihez semmi köze. Mit zavar téged, ha ők úgy boldogok?
12/25 A kérdező kommentje:
11-es, miből gondolod hogy nekem ehhez semmi közöm? Nem tettem arra semmilyen utalást, hogy milyen kapcsolatban vagyok az említett személyekkel. Úgyhogy a kérdésemre várok választ, nem kötekedőket, köszönöm!
2021. júl. 4. 21:06
13/25 anonim válasza:
Igazából ez a szerencsén is múlik, hogy lesz-e valakije vagy nem.
14/25 anonim válasza:
Akkor sincs hozzá közöd ha épp rokonjuk vagy. Nekik így jó, nem kényszerből teszik, innentől kezdve csak annyi, hogy neked nem tetszik.
15/25 anonim válasza:
Hát, ha nem is akar csajt akkor nem hiszem, de amúgy van rá esély
16/25 A kérdező kommentje:
Áruld már el, hol olvastál a kérdésemen belül olyat, hogy én beleszóltam, megmondtam nekik mit csináljanak?😂 Na látod, akkor fejleszd a szövegértésed. Kikértem mások véleményét ANONIM módon, akkor nem értem mi a problémád:)
2021. júl. 4. 21:28
17/25 anonim válasza:
"észre se akarja venni, hogy gáz van." Szóval foglalkozol vele, ha annyira nem érdekelne és nem akarnál belekötni akkor hidegen hagyna a dolog, meg hogy mikor elsz normális kapcsolata.
18/25 A kérdező kommentje:
De téged miért zavar hogy engem érdekel, könyörgöm?! Görgess tovább, nem is a kérdésemre válaszolsz…
Jó, hogy érdekel, mivel az unokatestvéremről van szó, akivel nagyon szeretjük egymást, de a helyzet már egyre rosszabb és rosszabb, akármikor esetleg felkelti a figyelmét egy nő, az 1 napig tart, mert az anyja lebeszéli róla, ilyen meg olyan “okok” miatt.
2021. júl. 4. 21:40
19/25 anonim válasza:
Fentebb írtam: Ha egyszer boldogok így ahogy élnek, akkor mégis miért kéne máshogy élniük? El kell fogadni, számukra így jó.
20/25 anonim válasza:
nyilván érdekli ha kiírta a kerdest:D komolyan nem értem néhány embernek hogy lehet ilyen unalmas élete hogy mindenbe beleköt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!