Szerintetek normális, hogy az anyám engem (19 éves vagyok, és még tanulok) akar elköltöztetni, (hmm inkább utcára tenni), ahelyett, hogy a 29 éves, majdnem nettó 500 ezret kereső bátyámmal beszélgetne el?
Testvérem elkezdett szidni ma is. Számonkértem, hogy miért szid állandóan, amikor nincs rá oka. Erre ököllel meg akart ütni. Önvédelemből felemeltem a kezemet, erre anyám rám szólt, hogy mit csinálok a fiával...
Azért szúrom a szemüket, mert még nem kerestem munkát, pedig azon vagyok. Bár nem tudom mi közük van hozzá, amikor én nem kérek semmire pénzt a szüleimtől. Az, hogy itt lakok, és eszek, azt hittem nem probléma, ha a testvérem is ehet.
Nah, mindegy, erre anyám inkább engem vert meg, hajamat is kitépte kicsit, leöntöttek hideg vízzel , kezemet kicsavarta, hasonlók.
Van más is ilyen cipőben? Ha nincs munkám, hova menjek? Nem bírom ezt már tovább. Halálomat kívánja a "testvérem", olyanokkal vádolnak, hogy lopok. Soha nem loptam, én nem értem, ki akar utálni, hogy egyke "gyerek" maradjon. Nagyon beteg.
Valami tanácsot adjatok, légyszíves.
9-es írtam hogy ahogy tudja kerüljön minden konfliktust magyarán a szürke kő technikát alkalmazza. Ha ez sikerül neki akkor nincs konfliktus se ilyen dolgok.
Az amiről te beszélsz az a konfliktus után volt. Nem tudom azt nem írta a kérdező, hogy reagál-e ezekre a provokatív bántó dolgokra a testvére részéről ha csak annyit mond, hogy foglalkozzon a saját dolgával a testvérének már az konfliktust generál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!