Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerinted egy gyereket kinek...

Szerinted egy gyereket kinek a vallására kereszteljenek?

Figyelt kérdés

2021. júl. 4. 15:37
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
85%
Egy gyereket? Semmilyenre! Majd felnőtt korában választ valamit, ha akar.
2021. júl. 4. 18:15
 22/34 anonim ***** válasza:
88%

Ha vallásosak lennetek, akkor ebben is mint a többi hülyeségnél, követnétek a hagyományt. Szóval ha fiú lesz, akkor az apa vallására, ha lány az anyáéra.

De mivel ahogy elnézem nem vagytok azok, miért erőltetitek?

Én elviekbwn római katolikis vagyok, mert kisbabaként megkereszteltek. S hogy mit jelent ez nekem? Hogy nagyanyám már ovis koromban is minden héten elrángatott a templomba, pedig szívből utáltam, 3.-ban elsőáldozó lettem, mert nem mertem nemet mondani, 10.-ben meg egy ideig haragban voltam anyámmal, mert akkor már mertem nemet mondani...

2021. júl. 4. 18:31
 23/34 anonim ***** válasza:
9%
11: attól függ, mert Dante szerint például a kereszteletlenek is a pokolba kerülnek (első körbe a kilencből)
2021. júl. 4. 18:33
 24/34 anonim ***** válasza:
84%
Még szerencse, hogy Dante egy író volt és nem az ő véleménye mérvadó ilyen dolgokban. Amúgy, ha Isten szeretetéből ennyi telne, hogy hanem vagy megkeresztelve mehetsz a pokolba, inkább megyek is, LOL
2021. júl. 4. 18:38
 25/34 anonim ***** válasza:
85%

Akkora Föld lakosságának jó része Pokolra kerülne startból, mert a kereszténység csak 31-32%-ot tesz ki jelenleg.

Amúgy ilyenkor mi van pl az Amerika felfedezése előtti indiánokka vagy az edo kori japánokkal? Ők azt se tudták mi az hogy keresztény. Így meg kicsit nehéz lett volna megkeresztelkedni...

2021. júl. 4. 18:44
 26/34 anonim ***** válasza:
90%
A Biblia sem állít ilyet, no para. Ez egy hülyeség amit az egyház is csak régen reklámozott.
2021. júl. 4. 18:51
 27/34 anonim ***** válasza:
67%
Látom működik a cenzúra,aki a vallásokat támogatja az az emberiség ellensége akkor is ha törlitek a nektek nem tetsző válaszokat...
2021. júl. 4. 19:43
 28/34 anonim ***** válasza:
88%
Két szülö döntése, hogy mit akarnak, nem iylen " szerintetek " szint.
2021. júl. 4. 20:55
 29/34 Metionin ***** válasza:
91%
Senkiére. Majd a gyerek eldönti, hogy akar-e egyáltalán bármilyen vallást gyakorolni.
2021. júl. 4. 21:54
 30/34 anonim ***** válasza:
93%
Majd amit ő eldönt felnőtt módjára
2021. júl. 4. 22:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!