Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Töröljem ki apámat az ismerőse...

Töröljem ki apámat az ismerőseim közül?

Figyelt kérdés
Szeretem apámat de az agyanra megy. Anyuval nem véresen komolyan össze szoktunk vitazni olyan 2 perc erejéig, aztán az élet megy tovább, egyikünk sem problémázik ezen. Elmondjuk amit gondolunk aztán annyi. Apám teljesen más! Neki ez már véresen komoly tiszteletlenség anyuval szemben, (pedig anyu és én is milliószor elmondtuk neki hogy mi ezt nem így fogjuk fel) és bosszúból a facebook posztjaim alá (konkrétan a művészi alkotásaim alá, mert azzal foglalkozom) berakja a mama kérlek számot! Ezzel jelezve hogy mit "követtem" el. Már az ismerőseim is kérdezik hogy apám normális-e? Tényleg szeretem aput, de amit művel az oldalamon az már kezd a vállalhatatlan kategória lenni. Ti ebben az esetben kitörölnétek az apátokat az ismerőseitek közül?
2021. júl. 4. 11:40
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
21-es ez az önminősítés szép példája volt. Gratulálok!
2021. júl. 4. 14:00
 22/30 anonim ***** válasza:
12%
Legalább annyira mint az ideírt kérdésed. Talán először gondolkodj és gratulálj önmagadnak!
2021. júl. 4. 14:03
 23/30 anonim ***** válasza:
55%
Állítsd be hogy a posztjaidat, ismeroseidet, kepeidet o nem láthatja.
2021. júl. 4. 14:24
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Posztot megirod utana lathatosagnal nem a foldgomb nem a baratok hanem a speckot valaszd es ott csak apadat bejelolod hogy o nem lathatja. Ebben az esetben minden ismerosod fogja latni a posztod kiveve apadat. Igy problem solved.
2021. júl. 4. 14:34
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Amikor felteszel egy posztot, be tudod állítani, kik láthatják. Ott be tudod állítani, h ogy apád ne láthassa.

Régebben legalábbis így volt.

2021. júl. 4. 14:46
 26/30 anonim válasza:
2%

Az AZTÁN elé kellene egy VESSZŐ!

Facebook NAGYBETŰ!

Idézőjel is kellene a zene címe köré!

Soroljam még?!

2021. júl. 4. 15:33
 27/30 A kérdező kommentje:
Az értelmes, jószándékú, segítő válaszokat köszönöm szépen!
2021. júl. 4. 15:48
 28/30 anonim ***** válasza:
95%
Mondjuk apud eléggé gyerekes.
2021. júl. 4. 20:49
 29/30 A kérdező kommentje:
Igen az! Nagyon is az.
2021. júl. 4. 22:02
 30/30 anonim válasza:
100%
Szerintem is tiltsd le, nem normális dolog.
2021. júl. 5. 21:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!