Töröljem ki apámat az ismerőseim közül?
Figyelt kérdés
Szeretem apámat de az agyanra megy. Anyuval nem véresen komolyan össze szoktunk vitazni olyan 2 perc erejéig, aztán az élet megy tovább, egyikünk sem problémázik ezen. Elmondjuk amit gondolunk aztán annyi. Apám teljesen más! Neki ez már véresen komoly tiszteletlenség anyuval szemben, (pedig anyu és én is milliószor elmondtuk neki hogy mi ezt nem így fogjuk fel) és bosszúból a facebook posztjaim alá (konkrétan a művészi alkotásaim alá, mert azzal foglalkozom) berakja a mama kérlek számot! Ezzel jelezve hogy mit "követtem" el. Már az ismerőseim is kérdezik hogy apám normális-e? Tényleg szeretem aput, de amit művel az oldalamon az már kezd a vállalhatatlan kategória lenni. Ti ebben az esetben kitörölnétek az apátokat az ismerőseitek közül?2021. júl. 4. 11:40
2/30 A kérdező kommentje:
Ezt ne nekem mond! Nem én csinálom a fesztivált hanem apám.
2021. júl. 4. 11:44
3/30 A kérdező kommentje:
És igen szerintem is óvodás szint amit művel.
2021. júl. 4. 11:45
5/30 A kérdező kommentje:
Ez jó köszi. Van olyan beállítás hogy a posztjaimat ő ne láthassa? Nem tudtam hogy van ilyen opció.
2021. júl. 4. 11:47
6/30 anonim válasza:
De Te tetted itt fel a kérdést, nem Apud. Nem attól függ, hogy ismerősöd-e hogy a facebook-on az-e. Az csak egy látszatvilág. Vagy töröld, vagy ahogy a 4. írta, ha zavar.
7/30 anonim válasza:
Igen, van ilyen funkció! Már nem emlékszem pontosan hogyan kell beállítani, de valahol a posztnál van olyan opció azt hiszem hogy ki láthatja és akkor ott lehet variálni
8/30 A kérdező kommentje:
8-as mi?
2021. júl. 4. 11:58
9/30 A kérdező kommentje:
Lehet ebből tiltás lesz, mert nem bír magával. Gondolkodom hogy a facebook felé is jelentem. Megkértem szépen hogy fejezze be ezt a gyerekes műsort, de nem.
2021. júl. 4. 12:03
10/30 anonim válasza:
Végülis a tiltás a legoptimálisabb, úgy semmilyen teret nem hagysz neki arra, hogy a profilodon randalírozzon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!