Szembesítette itt valaki felnőttként a bántalmazó , beképzelt, öntelt szüleit azzal, hogy minden elképzelésük ellenére pocsék szülők voltak? Hogyan zajlott? És mi volt az eredménye?
"Amúgy nyilván azért viselkedtek úgy, ahogy mert azt tartottak helyesnek és nem azért, hogy jól kibaxxanak veled."
Hogy lehet már helyesnek tartani azt, hogy nem érdekli a gyerekének a lelkivilága, nem érdeklik a gyerek örömei, bánatai, tervei, céljai. Kicsi korban sem, iskolás korban sem, kamaszkorban sem, később sem. Semmit nem tudott rólam középiskolás koromban sem (kivéve a jegyeimet, ami természetes volt, hogy az osztályban az élvonalban vagyok,stabil 4,6 átlagot hoztam).
Aki azt hitte, hogy az a jó, hogy tapos a gyerekén, amikor a gyereke maga alatt van, akkor még belerúg kettőt, az nem normális, hiába véded a magad fajta genny szar szülőket.
13-as, a 8-as én is lehetnék akár, szinte ugyanez a történetem. (És még én is dolgoztam az anyám munkahelyén egy évig).
Akkor ismered az én anyámat is?:DDDDD
14!
Ha ez az alap stílusod, ez az agresszív bunko style, nem csodálom, ha a szüleid nem bírnak elviselni. Nem védtem a világon senkit és azt sem írtam, hogy szülő lennék.
13-as, ne strapáld magad, ez nem talált be.
Anyám munkatársai pont hogy bírtak,(még most is kapcsolatban vagyok többel is közülük), ők anyámat is bírták, és meg voltak győződve, hogy milyen barátnői anya-lánya kapcsolat van köztünk, és milyen jó nekünk.
Pont ez az érdekes benne, a látszatról szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!