Mit tennél, ha kiderülne, hogy a szüleid csecsemőként elraboltak egy házaspártol, és most rajtad állna, hogy börtönbe kerüljenek a szüleid vagy sem?
A kérdés elméleti, és CSAK azokhoz szól, akik szeretetben, jó, de legalábbis normális körülmények között nöttek fel, szeretik a szüleiket, és viszont. (Tehát nem a szijjal szétvert, alkoholista/drogos családban felnőtt tipushoz szól).
A rendőrség a te döntésed szerint járna el, (tudom nem valósághű, de most elméleti a kérdés), illetve milyen lenne a kapcsolatotok azután, miután fény derült az esetre?
Az eredeti szüleim normálisak voltak, vártak engem és szeretetben akartak felnevelni? Mert ha igen, akkor valószínűleg haragudnék, feljelentést nem tennék főleg ennyi idő után, de kéne idő hogy feldolgozzam.
Ha amúgy is szar életem lett volna, akkor meg csak hálás lennék hogy végül nem az állami gyerekgondozásba kerültem.
Tagadásban élnék tovább nyugodtan.
Csodálatos családom van, vannak testvéreim, emlékszem a kisebbik születésére, emlékszem a terhességet, hasonlítok a szüleimre, vannak képek a terhességről stb szóval nehezen hinném el. Egyébként pedig szeretetben és boldogságban nőttem fel, jobbat nem is kívánhattam volna.
Feljelenteném őket, mert ez bűncselekmény.
És minden kapcsolatot megszakítanék velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!