Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennél, ha kiderülne,...

Mit tennél, ha kiderülne, hogy a szüleid csecsemőként elraboltak egy házaspártol, és most rajtad állna, hogy börtönbe kerüljenek a szüleid vagy sem?

Figyelt kérdés

A kérdés elméleti, és CSAK azokhoz szól, akik szeretetben, jó, de legalábbis normális körülmények között nöttek fel, szeretik a szüleiket, és viszont. (Tehát nem a szijjal szétvert, alkoholista/drogos családban felnőtt tipushoz szól).

A rendőrség a te döntésed szerint járna el, (tudom nem valósághű, de most elméleti a kérdés), illetve milyen lenne a kapcsolatotok azután, miután fény derült az esetre?

2021. júl. 3. 14:55
A kérdező szavazást indított:
Feljelentést tennék, soha többet nem beszélnék az (ál)szüleimmel
Nem tennék feljelentést, de soha többet nem beszélnék az (ál)szüleimmel
Feljelentést tennék, egy ideig nem beszélnék az (ál)szüleimmel, de valószínűleg egy idő után megbocsátanék
Képtelen lennék őket feljelenteni, es megszakítani velük a kapcsolatot, hiszen őket szeretem, ők neveltek fel stb.
Más, válaszban kifejtem
38 szavazat
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Annyi infot még hozzátennék, hogy a szüleid soha semmilyen más bűntényt nem követtek el, minden más igaz volt, ahogy felnőttél, tehát csak ezt az egy dolgot követték el, mint bűncselekményt.
2021. júl. 3. 14:56
 2/13 anonim ***** válasza:
84%
Ezzel tönkretették volna a valódi családom életét is.Iszonyúan haragudnék, feljelenteném őket és megszakítanám a kapcsolatot.
2021. júl. 3. 15:06
 3/13 anonim ***** válasza:
79%

Az eredeti szüleim normálisak voltak, vártak engem és szeretetben akartak felnevelni? Mert ha igen, akkor valószínűleg haragudnék, feljelentést nem tennék főleg ennyi idő után, de kéne idő hogy feldolgozzam.

Ha amúgy is szar életem lett volna, akkor meg csak hálás lennék hogy végül nem az állami gyerekgondozásba kerültem.

2021. júl. 3. 15:16
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem is olyan rossz film alapanyag... :)
2021. júl. 3. 16:39
 5/13 anonim ***** válasza:
9%
Csak egy a bibi anyakönyvi kivonat nélkül hogy kapott személyit a gyerek? Hm?
2021. júl. 3. 18:19
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Tagadásban élnék tovább nyugodtan.

Csodálatos családom van, vannak testvéreim, emlékszem a kisebbik születésére, emlékszem a terhességet, hasonlítok a szüleimre, vannak képek a terhességről stb szóval nehezen hinném el. Egyébként pedig szeretetben és boldogságban nőttem fel, jobbat nem is kívánhattam volna.

2021. júl. 3. 18:58
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tennék feljelentést, de összetörne bennem valami. Bizalom hogy lehetne ezek után... Azt is fel kell dolgozni, ha megtudod hogy örökbe fogadtak. Ez a csecsemőrablás téma viszont brutális.
2021. júl. 3. 19:27
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már tuti van amugy ilyen film amiben hasonlót dolgoztak fel. :D
2021. júl. 3. 22:19
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Van egy ilyen könyv, ami erről szól. A csaj 40 éves korában tudja meg, hogy titkos örökbefogadással került a szüleihez. Egy anyaotthonba kényszerítették a szülőanyját majd elvették tőle a gyereket.
2021. júl. 4. 00:56
 10/13 anonim ***** válasza:
94%

Feljelenteném őket, mert ez bűncselekmény.

És minden kapcsolatot megszakítanék velük.

2021. júl. 4. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!