Anyukámmal megromlott a kapcsolatom mostanában, szerezzek
barátot hogy megint rendes kapcsolatunk legyen, vagy mit
tehetnék?
Figyelt kérdés
Lassan 19 éves leszek és nem volt még barátom, anyukám meg azt hiszi leszbikus vagyok.
Akkor is ha megmondom neki hogy nem, próbáltam vele beszélni de nem akar foglalkozni vele, elkönyvelte hogy leszbikus vagyok és szinte hozzám se szól.
Nem érzem magam kész egy kapcsilatra, lefoglalnak a barátok, a tanulás stb, teljesen megvagyok így, nem akarnék barátot mert tudom hogy nem lenne rendes kapcsolat... Ti mit tennétek?
Érdekes, mennyit változott a világ. Nekem 25 évesen volt először kapcsolatom, a legjobb barátnőmmel 14 éves koromtól sülve-főve együtt lógtunk, sokszor egymásnál aludtunk. Soha senkinek nem jutott eszébe, hogy leszbik lennénk. Anyám csak amiatt aggódott már 20 fölött, hogy kifutok az időből, boldogtalan leszek egyedül. Az emberek nem stresszeltek ilyesmin, hogy lehet hogy leszbi a gyerek. Ez a mai homofób magyar valóság terméke. (Amúgy meg mi van, ha az?)
2021. jún. 29. 09:36
12/16 anonim válasza:
Ez nem mai dolog, meg nem magyar dolog(nem vagyok egy vérmagyar, meg "magyarkodó" de nah...).Amúgy egyeterétek 11-es, tényleg nagyot változott ez az elmúlt 25 éveb kb. itt Európában...de!Vannak helyek(India egy része, Pakisztán egésze,Afrika nagy része például)Ahol 100%, hogy sokkal rosszab "másnak lenni" és nem csak sexuálisan :/olvasok külfüldi híroldalakat is , a magyarok közül meg az egész "bal-jobb"-"szélsőbal-szélsőjobb" fősodratút...mivel szerencsételnségemre se "vérmagyar" se "libsi-LMBTQ" nem vagyok ahogy írtam fentebb....
2021. jún. 29. 11:10
13/16 anonim válasza:
Bocs az elgépelésekért, utolsó voltam.
2021. jún. 29. 11:12
14/16 anonim válasza:
Szerintem felesleges ezért kapcsolatot keresned . Én 21 éves vagyok nekem kedvem ,sem időm nincs rá. Én sok kapcsolatot láttam így külső szemmel , sokszor alkalmazkodni kell és visszahúzó hatása is lehet a többiről pedig nem is beszélek . Én sajnos nem tudom ebben meglátni a szépséget , de van aki máshogy látja nyilván mint én és vágyik rá. Én Inkább tanulok és dolgozok meg néha a barátaimmal vagyok építem az életemet függetlenül , ez nekem sokkal jobb .
2021. júl. 2. 17:44
15/16 anonim válasza:
Annyit hozzá tennék , egyetértek a fentebben írtakkal . Szerintem is van a magyar társadalomnak egy ilyen berögződése , “valahova tartoznod kell”
Ha nem vagy kapcsolatban akkor biztosan ha fiú vagy akkor meleg vagy , ha pedig lány akkor leszbikus lehetsz. Szerintem ez nagyon szomorú és felfoghatatlan mert nem csak erről szól az élet . Nem csak más emberben lehet megtalálni a boldogságot . Van aki halálosan keresi ezt egész életében és azt gondolja csak így lehet boldog , , de máshogy is megtalálhatod a boldogságot. Attól mert te nem tartod fontosnak , hogy legyen kapcsolatod attól még lehetsz heteroszexuális .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!