Anyukámmal megromlott a kapcsolatom mostanában, szerezzek
barátot hogy megint rendes kapcsolatunk legyen, vagy mit
tehetnék?
Figyelt kérdés
Lassan 19 éves leszek és nem volt még barátom, anyukám meg azt hiszi leszbikus vagyok.
Akkor is ha megmondom neki hogy nem, próbáltam vele beszélni de nem akar foglalkozni vele, elkönyvelte hogy leszbikus vagyok és szinte hozzám se szól.
Nem érzem magam kész egy kapcsilatra, lefoglalnak a barátok, a tanulás stb, teljesen megvagyok így, nem akarnék barátot mert tudom hogy nem lenne rendes kapcsolat... Ti mit tennétek?
Hát ne anyád miatt keress kapcsolatot, hanem magad miatt. Ha 19 évesen "nincs időd", majd munka mellett szerinted lesz? A barátok nagy része majd úgyis eltűnik az életedből, te meg ott maradsz egyedül.
2021. jún. 28. 23:05
2/16 anonim válasza:
Nem lenne totál egyszerűbb elé állnod, és megmondanod, hogy a fiúkat szereted csak épp még nem érzed úgy hogy ott tartasz, hogy kapcsolatot akarsz?
2021. jún. 28. 23:16
3/16 anonim válasza:
1.Ne anyád miatt.
2. Ne erőltesd.
2021. jún. 29. 00:21
4/16 anonim válasza:
Csak azért megfelelj anyudnak/környezetednek ne menekülj bele egy kapcsolatba. Majd eljön annak is ideje. Én apám is mindig homoszexuálisnak tartott mind addig míg a nyomás hatására nem menekültem bele egy párkapcsolatba. Azt nem érte meg hisz lehet a környezetem leszállt a témáról mégis a kapcsolat vége nagyon nagy szívfájdalom volt.
2021. jún. 29. 05:01
5/16 anonim válasza:
Mert mi van ha tényleg leszbikus vagy? Felül íródik az elmúlt 19 év és megszűnik sz anyasága? Vagy a szeretete? Mert ha igen akkor lehet elgondolkoznék, hogy valóban kell-e nekem ilyen ember az életembe...
2021. jún. 29. 06:56
6/16 anonim válasza:
Több eszed 19 évesen mint anyádnak..."maradj hű önmagadho" :)
2021. jún. 29. 07:15
7/16 anonim válasza:
+z
2021. jún. 29. 07:15
8/16 anonim válasza:
Menj el valami buliba csináltasd fel magad ujsagold el anyádnak hogy terhes vagy akkor tudni fogja hogy nem vagy leszbikus
2021. jún. 29. 07:25
9/16 anonim válasza:
Az első hozzászólót lepontoztatok, pedig igaza van.
Kérdező.
Nem vagy könnyű helyzetben!
Kényszerből ne keress fiút magadnak.
Milyen érdekes, hogy vannak szülők, akik szinte eröltetik, hogy a gyermeküknek legyen párja és vannak azok is, akik meg az unokáért csesztetik a gyereküket,higy mikor vállalnak már gyereket?
Nem mindegy ezeknek a szülőknek, hogy mikor lesz a gyermeküknek párjuk vagy esetleg mikor vállalnak gyereket?
2021. jún. 29. 07:28
10/16 anonim válasza:
Anyukáddal azért romlott meg a kapcsolatod, mert idióta... már elnézést. Egy normális ember nem löki el a gyerekét azért, mert nem az ő elképzeléseit valósítja meg, hanem önálló életet akar élni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!