Sok anya miért rakja ki a gyerekét közösségi oldalakra? (Facebook, Instagram)
Van olyan ismerősöm aki azt is kirakta ahogy szétkente magán a sz4rt a gyerek. Senki se szólt be rá, kapta a röhögő reakciókat meg a szíveket.
Nem is értem... Mi lenne ha a gyerek később olyan képet tenne ki róluk, hogy szakadt bugyiban járkál otthon a konyhában lógó hassal az anyja vagy hasonlók.. Kertben napozik pucéran anyuka, stb
Azon bezzeg nem röhögnének. A gyerek meg ne szóljon be majd később, ha a sz4ros képek miatt kiröhögik a suliban.
visszakeresik, sokan is!!!
engem is érdekel néhány kedvenc vagy szimpatikus ismert ember baba, gyerek vagy kamaszkori képe
pl. legutóbb Leonardo Dicaprio és David Attanborough gyerekkori képeire kerestem rá, milyenek voltak babának, kisgyereknek, kamasznak stb. A szüleik jó fotókat csináltak. Aranyosak voltak.
Szerencsére normális, természetes képeket csináltak még akkoriban a szülők, a mai instamamiknak elment az esze, viccesnek találják (sírva röhögő fejjekkel jópofiznak a gyerekeik fotóival, de csak nekik vicces, másnak nem, persze azért likolják az emberek), hogy mint a disznó úgy eszik a gyerek, meg szarik meg a kukijával játszik fürdés közben, meg rózsaszín királylány a lelkem minden képen.
Kiábrándulás lesz ezeket a képeket visszanézni, ha ezekből a mostani gyerekekből ismert emberek lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!