Anyám miért nem enged semmit?
Gimnazista vagyok, és az anyám egyszerüen utál. Nem lehet vele beszélni mert mindig ugyan aut a berögzött szarjait ismételgeti. Szeretnék számítógépezni de nem engedi! Mindih kitalán valami idióta unreális szabályt, aminek rendszerint SEMMI értelme nincs, több barátomnak meséltem, és ez szerintük se normális.Folyamatosan ordibál, lökdös, és egyszer még nevelőintézetbe is akart adni. Folyamatosan lehülyéz, leidiótáz, pedig rendszeresen segítek neki, és a jegyeim se rosszak. Egyfolytában hazudozik, nem enged el sehova. Apám alapbol jófej, de ö nemigazán foglalkozik ezzel. Ő is csak 1-2 anyuféle szar szabályt tartat be velem...
Ne értsetek félre, tudom hogy szükség van szabályokra, de ez nevetséges. Van egy öcsém, de ő a kiskedvenc. Őt ritkábban bántja... Multkor egy SAJAT projektet csináltam, és nem olyan lett mint amilyet ő akart, ezért KIZÁRT A HÁZBÓL! ez mi, mert biztos h nem normális... Sose kérek tőle nagy dolgokat, csukja be az ajtom ha elmegy, kopogjon mielott bejon... Ennyi..
+ nemtudom mennyire jatszik az is, hogy 20 évesnek képzeli magát.
(Selfie, instagram, snapchat, stb...)
Már elég régota megy ez, és elegem van.
Netezz könyvtàrba...Anyàdat meg bìrd ki valahogy.Aztàn ahogy tudsz költözz el otthonròl....
Az ilyen dolgokkal sajnos nem lehet mit csinàlni...Csalàdteràpiàra elmehettnètek,de gondolom anyukàd nem menne el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!