Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ez rendjén van?

Szerintetek ez rendjén van?

Figyelt kérdés

Van az apám aki nem nagyob támogat es tamogatott anyagilag. O olyan hogy masoknak segit nem ker erte penzt sot o veszi meg az anyagot is hozzá. Van a noveremnek a pasija es legutobb en is ott voltam neki segitett 2×10 oras munkaba illetve en is egy gep motorjat vezerelni, osszerakni,kabelezni programozni es stb. Az apam sajat maga hozta az anyagokat. Mondtam neki ez minimum 200 ezres munka a noverem pasijanak ugyis van penze, de ingyen csinálta meg neki. Egy ft nem kért érte, mikozben nekem meg az anyamnak azt mondja nincs penzunk es stresszes allandoan.

Az ilyen szerintetek normális? Kihasznaljak igy ot.

26/f

2021. jún. 27. 10:42
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Neki normális neked nem.Nekem a sógorom hasonló ember, igaz ő nem ingyen de olcsón dolgozzott mindég, kidolgozta a belét másnak otthon meg alig csinált valamit, én ennek sem láttam értelmét.Mások az értékrendjeink, ha érzékenyebb ember vagy az átlagnál nehéz ezt elfogadni, főleg családtagok között.
2021. jún. 27. 10:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem jó. Én is ilyen vagyok, és most besokalltam. Rájöttem, hogy mindenkinek addig voltam jó, akkor használhatott. Hónapok óta kőkeményen depressziós vagyok, és sehol senki azok közül, akik számíthattak rám... Úgyhogy szerintem ennyi volt
2021. jún. 27. 11:02
 3/10 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem nem volt ezzel semmi baj. Autót javítani, főleg rendes felszerelés nélkül, sok ideig tart. Viszont a srác annyit megtehetett volna hogy kifizeti a cserealkatrészek árát. Hamár az ő autója és megspórolta a szervízköltséget.

Ezen kívül szerintem semmi gond nincs azzal ha az após segíteni akar a jövendőbeli vöjének.

Csak érted, tudjuk rendesen kezelni az anyagi részt.

2021. jún. 27. 11:14
 4/10 A kérdező kommentje:
Ez nem autó hanem egy olyab gépnek az automatizálasa ami a noverem pasijanak majd milliokat fognak hozni. Ezert kellett volna penzt elkerni.
2021. jún. 27. 11:17
 5/10 anonim ***** válasza:
97%

Ja vágesz. Így tényleg szar a helyzet. Akkor nem tudom. Beszélj apáddal hogy ez így nem lesz jó, ti is hasznát tudnátok venni annak a pénznek.

Legalább az anyagot kifizethette volna a srác.

2021. jún. 27. 11:20
 6/10 anonim ***** válasza:
47%
Apád abba a kategóriába tartozik, aki gyenge, nemet mondani nem tud másoknak, csak nektek otthon. Előadja a nagyvonalú jófejet, mindenkivel készséges, adakozó, de otthon egy nulla. A legrosszabb típus. szembesíteni kell ezzel , hátha észhez tér.
2021. jún. 27. 11:35
 7/10 A kérdező kommentje:

6os. Ezt nagyon jol latod

Pontosan olyan az apam amit leirtal. Ezert voltunk mindig os mai napig szegenyek,es a feszultseget a stresszt rajtam vezeti le.

2021. jún. 27. 11:48
 8/10 anonim ***** válasza:
81%

6, vagy egyszerűen azt érzi, hogy ő senkinek nem kell, senkinek nem elég jó, és szó szerint próbálja megvenni az elismerést.

Tudom, mert én is ilyen vagyok. Nem egyszerű.

2021. jún. 27. 11:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Büszkeség, az nem engedi sajna.
2021. jún. 27. 23:10
 10/10 anonim ***** válasza:
8- miért nem a családod elismeréséd akarod ,egvenni /kivívni? Miért idegenekét, akiket ma látsz, holnap már nem?
2021. jún. 27. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!