Szerintetek ez rendjén van?
Van az apám aki nem nagyob támogat es tamogatott anyagilag. O olyan hogy masoknak segit nem ker erte penzt sot o veszi meg az anyagot is hozzá. Van a noveremnek a pasija es legutobb en is ott voltam neki segitett 2×10 oras munkaba illetve en is egy gep motorjat vezerelni, osszerakni,kabelezni programozni es stb. Az apam sajat maga hozta az anyagokat. Mondtam neki ez minimum 200 ezres munka a noverem pasijanak ugyis van penze, de ingyen csinálta meg neki. Egy ft nem kért érte, mikozben nekem meg az anyamnak azt mondja nincs penzunk es stresszes allandoan.
Az ilyen szerintetek normális? Kihasznaljak igy ot.
26/f
Szerintem nem volt ezzel semmi baj. Autót javítani, főleg rendes felszerelés nélkül, sok ideig tart. Viszont a srác annyit megtehetett volna hogy kifizeti a cserealkatrészek árát. Hamár az ő autója és megspórolta a szervízköltséget.
Ezen kívül szerintem semmi gond nincs azzal ha az após segíteni akar a jövendőbeli vöjének.
Csak érted, tudjuk rendesen kezelni az anyagi részt.
Ja vágesz. Így tényleg szar a helyzet. Akkor nem tudom. Beszélj apáddal hogy ez így nem lesz jó, ti is hasznát tudnátok venni annak a pénznek.
Legalább az anyagot kifizethette volna a srác.
6os. Ezt nagyon jol latod
Pontosan olyan az apam amit leirtal. Ezert voltunk mindig os mai napig szegenyek,es a feszultseget a stresszt rajtam vezeti le.
6, vagy egyszerűen azt érzi, hogy ő senkinek nem kell, senkinek nem elég jó, és szó szerint próbálja megvenni az elismerést.
Tudom, mert én is ilyen vagyok. Nem egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!