Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 23 évesen dohányzok, a szüleim...

23 évesen dohányzok, a szüleim miért csinálják ezt?

Figyelt kérdés
Munkanélküli vagyok jelenleg munkakeresési fázisban, Édesanyám pénzéből veszem a cigit. Értem, hogy Ő a pénzért megdolgozik ebből kerekedett ki egy vita ma. Én nem mondtam el neki, hogy dohányzom de Ő ezt tudta rég óta (én is tisztában voltam vele) Ő is dohányzik tinédzser kora óta. Édesapám nem tudja de "megfenyegetett", hogy elmondja neki. Nem értem 23 évesen miért próbálnak ennyire "pórázon tartani". Alapvetően nem vagyok problémás nem bulizom, kocsmázom (mert oda sem engednek..) inni is 1-2x iszom egy évben. Kezdek nagyon ráunni erre, hogy úgy kezelnek, mint egy 10 évest tudok valamit tenni ez ellen?
2021. jún. 26. 19:17
1 2
 11/14 qkker1 ***** válasza:
91%

"Nem engedik, hogy csináljak bármit is, szabadságom egyenlő a nullával"

Elköltözöl, eltartod magad, és problem solved!

2021. jún. 27. 08:22
 12/14 Laylah ***** válasza:
100%

A kérdésed előtt vagy után nem sokkal írt ki egy 16 éves srác másikat, hogy őt meg küldik dolgozni, de nem szívesen megy. Füvet nyír 8 órában havi 12k-ért. Írj rá, hogy mennél helyette, mindenki jól jár.

Egyébként meg úgy is viselkedsz, mint egy 10 éves, ne haragudj.

2021. jún. 27. 11:52
 13/14 Laylah ***** válasza:
100%
*napi 12k-ért, elírtam. Havi 12k kicsit kevés lenne. :D
2021. jún. 27. 11:52
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

A szüleid tartanak el, anyud veszi a cigidet, mert arra képtelen vagy, hogy dolgozz szünidőben, de még elvárod, hogy felnőttként kezeljenek???

18 éves korom óta melózok nyaranta, mert már nekem lett volna ciki, hogyha egyetemistaként apától kéregetek pénzt pl bulira vagy új ruhára.

2021. jún. 27. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!