Ez mindenkinél így van, vagy csak az én anyám fétise ?
Ha a kérdező megoldást akarna, akkor nem ide írta volna ki....
Hóna alá csapja a törölközőt (beletekerve a vibrijét), és megy zuhanyozni. Anyukának talán ez ellen nem lesz kifogása...
De csak ventillálni akar.... Nem a megoldás érdekli.
kiégek az embereken...
1. Nem lebegtettem, meg hadonásztam a játékszerrel.
2. nem, nem műfasz.
3. nem basznak meg minden héten meg mit tudom én.
4. meg köszönném ha az apám kihagynátok ebből, ugyan is meghalt, meg wtf... még hogy az én családom a beteg, nem másznék rá 1 családtagomra se, se semmi ilyen. Betegek vagytok akik ezt gondolják!!!
Illetve, arra voltam kiváncsi hogy ez nálatok is előfordul-e :D de ksözönöm a negativ kritikákat :)
Szia! Ha megsértődik, mikor megkéred, hogy tisztelje a privát életedet, akkor érzelmileg zsarol. Így próbál feletted hatalmat szerezni.
Amúgy én anyám is hajlamos erre, sokszor azt hiszi, hogy a legjobb barátnőm és hogy ez milyen jó dolog. Közbe meg nagyon sokszor pont anyaként lett volna rá szükségem. Arról nem is beszélve hogy rengetegszer direkt kikotyogja a titkaimat olyanoknak, akiknek semmi köze nem lenne hozzá - és még el is ferdíti az igazságot. 25 évesen már kezdem megtanulni, hogy hogyan is bánjak vele (7 éve nem élek otthon). Sokat segített pl a Kiút a függőségből című köncs, pár ezer ft vagy könyvtárban beszerezhető.
De én tényleg erre tippelek, hogy így akar a legjobb barátnőd lenni, így akar minél szorosabb kapcsolatot létrehozni és megsértődik, ha nem sikerül ez. Nem ritka az biztos, de annál nehezebb bánni vele.
26os vagyok, bocsi, könyv*
Ja és nem is írtam, hogy igen, enyém is rákérdez, hogy mekkora a fiúnak, milyen volt és hogyan védekezünk, plusz egyéb részleteket akar kiszedni. Oltárian kínos és zavar. De türelemmel meg lehet oldani, plusz majd a távolság segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!