Ez mindenkinél így van, vagy csak az én anyám fétise ?
11/29 A kérdező kommentje:
10-es kérdező: Öhm, hát ő az itthoni házimunkát csinálja meg, meg főz. De alapvetően úgy van hogy az ajtó mellett van egy asztal a gépével, és totál kilát így ez miatt a szobából, habár ha az ágyba fekszik is kilát.. szóval... mind1 mit csinál a szobájába, akkor is kilát az ajtón, és látja ahogy elmegyek előtte. :/
Amúgy tudni kell róla hogy ha nem válaszolok neki valamire akkor megsértődik, esetleg dühös lesz és vitázni kezd (legyen szó bármilyen kérdésről) stb.. tehát minden féleképp én jövök ki úgy hogy hibás vagyok.
Most ilyen kérdésekre lehet számítani amíg vége nincs a nyári szünetnek? De jó.
2021. jún. 21. 10:55
Majd megszokja. Ha soha nem mondasz neki ellent, akkor tovább fogja csinálni. Be kell szabályozni.
Ha megsértődik, akkor neki lesz rossz - nem neked.
2021. jún. 21. 10:55
14/29 A kérdező kommentje:
14-es kérdező, tudomásom szerint te döntöd el hogy melyik kérdést szeretnéd megnézni, illetve elolvasni. Ez az oldal azért van hogy bármit lehessen kérdezni, és én most ezt kihasználva egy nagyobb,számomra zavaró tényezőre keresek segítséget, valamilyen szinten megoldást. Sajnálom ha ez téged zavar, de gondolom felnőtt ember vagy, akkor miért nem mész és nézel esetleg filmet, vagy keresel másik kérdést. :) ?
Pakold bőröndbe a játékszeredet, úgy vidd ki tisztogatni. Ha megkérdi, mhová viszed a bőröndöt, mondd meg, hogy költözöl, mivel nincs itthon magánéleted.
2021. jún. 21. 11:14
jól rákattantatok a vibrire.
nem normális.
jellemzőnek se tartom.
de mondtad már neki, hogy ez zavar, nem akarod vele megbeszélni?
2021. jún. 21. 11:34
Amúgy hányszor tömnek meg téged egy héten? Nem lehetsz rossz nunci, ha minden héten tolnak, mint a lopott biciklit!
2021. jún. 21. 11:46
Elég beteg család lehettek, mondjuk az is, aki műfasszzal a kezében flangál az anyja elői
2021. jún. 21. 12:19
Régen,anyuka is kipróbálta a vejnek valót !
2021. jún. 21. 12:19
Hát magadra vess, ha nem tetszik költözz el a vibrit meg ne lebegtesd a levegőben anyád szeme előtt. Vagy vegyél neki is egyet aztán nyugodtan lesz. ...de ez a kérdés akkora kitaláció
2021. jún. 21. 12:20
Kapcsolódó kérdések: