Ez mindenkinél így van, vagy csak az én anyám fétise ?
A kérdező szavazást indított:
96 szavazat
Miért nem mondod meg neki határozottan, egyszer s mindenkorra, hogy TABU. És ne tegyen fel erre vonatkozó kérdést!
Ha bepróbálkozik, látványos tereléssel másról kezdesz el beszélni.
Szoktasd, mint a kiskutyát! :-DDD
Három felnőtt lány anyja vagyok - soha eszembe nem jutott volna erről kérdezősködni!
2021. jún. 21. 10:18
2/29 A kérdező kommentje:
2-es kérdező, azért mert ilyenkor besértődik, és nem érti miért baj az hogy kiváncsiskodik, aztán jön azzal a dumával hogy ő csak félt engem.
Ja, teljesen alapvető, hogy akkor mosod a vibrit, mikor a kotnyeles anyád ott maszkál...
2021. jún. 21. 10:21
4/29 anonim válasza:
Ki kell jelölni a határokat. Ez neked tabu, ne féltsen, tudsz magadra vigyázni. Ez nem kell, hogy tetsszen neki, sőt, elfogadnia sem kell, de te nem fogsz válaszolni neki, ha ezekről kérdez. Előbb-utóbb megunja, csak legyél kitartó.
2021. jún. 21. 10:26
5/29 A kérdező kommentje:
5-ös kérdező, nos.. mivel édesanyám nem dolgozik, illetve mindig nyitva van a szobája ajtaja, így esélyem sincs olyankor megtisztítani, esetleg egyéb mást csinálni úgy hogy ő ne lásson meg. Mivel ahhoz el kell mennem a szobája előtt hogy az enyémhez jussak. :) Remélem így érthető.
jó az, kell neki 1 fiatal erős latin macho
2021. jún. 21. 10:36
Szerencsére az enyém nem ilyen.
2021. jún. 21. 10:46
7: tehát anyád nem dolgozik, hanem egész nap a szobájában ül, és azt kukkolja, mikor mész el a szoba előtt a vibriddel a kezedben...?
:-D :-D
2021. jún. 21. 10:48
Ez a te anyukád fétise. Akinek normális szexuális élete van, az nem folyik bele a máséba, csak legfeljebb annyit remél, hogy a másik rendesen meg van kefélve.
Ha zavar, akkor mondd ki, hogy ez a téma "tabu". Nem szégyellősködsz, de nem is beszélsz vele róla, amíg neked a saját vagy neki a saját élete kapcsán nincs kérdés.
2021. jún. 21. 10:49
Teljesen életszerűtlen, hogy egy 50 körüli nő a nyitott ajtó mellett, a szobájában, lesben ül 7/24, hogy mikor jön arra a lánya, és mit visz a kezében...
2021. jún. 21. 10:51
Kapcsolódó kérdések: