Mit tegyek, hogy elmondhassam anyámnak, hogy költözzön el?
Teljesen kibírhatatlan, mindent felügyel, és mindenbe beleszól. Teljesen alap hétköznapi dolgokat megtilt, még olyanokat is, amiket eddig szabadott csinálni.
Nem lehet vele beszélni, mert ordítani kezd és félek hogy ártani fog valakinek.
Nem tudom hogy kérjem meg rá, hogy inkább költözzön el.
10!
A stílus alapján max 16 éves, így nehezen elképzelhető, hogy az ő lakása lenne. Persze lehet tévedek, tévedünk.
Enyém, és tudna hova költözni az anyám, de nem fog.
"Anyu, azt akarom hogy költözz el."
Ez felejtős. Egy igazi elmebeteg, nekem jönne, vagy hallgathatnám az ordibálását egy hétig.
Mindent leellenőriz és megtilt. Mint egy tragikomédiákban, csak még jobban. Saját pénzemből nem költhetek. És még sorolhatnám. Legtöbbször nem vitatkozok vele, de ezzel is mintha egyre jobban elrontaná. Szólni nem merek neki, ha nem szólok akkor meg egyre inkább olyan lesz. Amikor önálló akarok lenni már az is bűn a szemében.
"Anyu, azt akarom hogy költözz el."
Ez felejtős. Egy igazi elmebeteg, nekem jönne, vagy hallgathatnám az ordibálását egy hétig."
Akkor szépen feljelented.
13: te hány éves vagy, és anyád hány éves...???
Miért lakik nálad egyáltalán?
#10: "Teljesen alap hétköznapi dolgokat megtilt, még olyanokat is, amiket eddig szabadott csinálni."
EZt szerinted egy felnőtt írta?
"Enyém"
Ebben biztos vagy? A te neved van a tulajdoni lapon és anyádnak nincs haszonélvezete? Nagykorú vagy? Csak mert 18 év alatt nem is élhetsz egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!