Igaza van apukámnak?

Figyelt kérdés
Ma elmentünk a családhoz és én nem szerettem volna rövidnadrágba menni, ezért helyette egy szaggatott hosszú nadrágot vettem fel. Apukám pedig úgy kiakadt, mintha nagykabátba szerettem volna elmenni, elhordott mindennek, azt mondta nem vagyok normális és hasonlók. Igazából nem ütött szíven az egész, mivel ez csak egy nadrág. Szerintetek jogosan akadt ki? Egyszerűen csak kellemetlenül érzem magam rövidnaciban. De végül vittem magammal egy rövidet is, hátha meggondolnám magam, bár nem vettem át.

2021. jún. 20. 22:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
18%
Szóval be voltál feszülve, érthetetlenül viselkedtél, nem mondtad el mi a bajod, apád meg kiborult. Hát igen, ez lesz még így párszor.
2021. jún. 20. 23:24
 12/14 anonim válasza:
86%
Nincs igaza. Mindenki azt vesz fel amit akar és az ő baja lesz, hogy megfelelő ötletet e adott esetben vagy sem.
2021. jún. 21. 00:06
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Komolyam mondom, eszméletlen, mennyi embernek okoz agyvérzést, hogy a másik hogy öltözik fel.
2021. jún. 21. 01:17
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha te hosszú nadrágban érzed jól magad, akkor azt hordd.

Azért indokold meg apukádnak is, hogy miért nem szereted a rövidnadrágot. (Pl.: Kellemetlenül érzed magad benne, és kész)

2021. jún. 21. 09:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!