Kihasznàlja a gyerekét?
Barátnőm 18 éves és félàrva,az apukája meghalt neki,örökölt 2,5 millió Forintot ő is és a bàtyja is.Amìg a testvére elköltötte magára az egészet, addig páromnak havonta fizetnie kellett az élelmiszert,a csekkeket az örökölt pénzből,mert az anyukája folyton arra hivatkozik, hogy nincsen pénze, de azért hetente jár talpmasszirozàsra...
Picit felvagyok háborodva, hogy hogy lehet ilyen egy szülő, mert szerintem azt a pénzt nem ő kapta,nem kellene elvenni,ami gyereké.(Én 25 éves, dolgozó ember vagyok egyébként)
Hagyjuk már, havi 400 rongyot elköltött kaja-rezsire? Miben laknak ezek, palotában?
Mielőtt kamuzol, illene utánaolvasnod pár dolognak.
Az ilyen szülőt agyon kéne verni, de tényleg.
A lány meg a sarkára állhatott volna. Vagy hazudott volna valamit a pénzről, hogy kölcsönadta valakinek vagy nem tudom.
Bár elég fura, hogy cirka fél év alatt így elment két és fél milla. Anyuka nem is dolgozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!