Kihasznàlja a gyerekét?

Figyelt kérdés

Barátnőm 18 éves és félàrva,az apukája meghalt neki,örökölt 2,5 millió Forintot ő is és a bàtyja is.Amìg a testvére elköltötte magára az egészet, addig páromnak havonta fizetnie kellett az élelmiszert,a csekkeket az örökölt pénzből,mert az anyukája folyton arra hivatkozik, hogy nincsen pénze, de azért hetente jár talpmasszirozàsra...

Picit felvagyok háborodva, hogy hogy lehet ilyen egy szülő, mert szerintem azt a pénzt nem ő kapta,nem kellene elvenni,ami gyereké.(Én 25 éves, dolgozó ember vagyok egyébként)

2021. jún. 18. 05:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
87%

Hagyjuk már, havi 400 rongyot elköltött kaja-rezsire? Miben laknak ezek, palotában?

Mielőtt kamuzol, illene utánaolvasnod pár dolognak.

2021. jún. 18. 10:12
 22/25 anonim ***** válasza:
78%
De vicces, hogy már megint itt tobzódsz, szóköz nélküli trollocska.
2021. jún. 18. 10:13
 23/25 anonim ***** válasza:
80%
A lány hagyta magát kihasználni. Egyébként az ő dolguk. 18 évesen még sok hibát fog elkövetni a lány is. Nem fogsz tudni neki segíteni, míg talpra nem áll és meg nem erősödik. Függ az anyjától, megfelelési kényszere van és míg él bűntudatban fogja tartani az anyja. Az anyjának meg mondhatsz bármit, úgysem fogja belátni. Most mártírkodhat a lány is, de annyi lett volna, hogy beteszi számlára a pénzt és azt hazudja, hogy lekötötte, nem tud hozzányúlni stb. A tesója csinálta jól. Amúgy az anyuka is kap ilyenkor segélyt vagy mit...
2021. jún. 18. 12:03
 24/25 anonim ***** válasza:
70%

Az ilyen szülőt agyon kéne verni, de tényleg.

A lány meg a sarkára állhatott volna. Vagy hazudott volna valamit a pénzről, hogy kölcsönadta valakinek vagy nem tudom.

Bár elég fura, hogy cirka fél év alatt így elment két és fél milla. Anyuka nem is dolgozik?

2021. jún. 18. 15:44
 25/25 anonim ***** válasza:
Valószínűleg így is hazudott. Azt hogy nem ő baszta el...
2021. jún. 18. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!