Kihasznàlja a gyerekét?

Figyelt kérdés

Barátnőm 18 éves és félàrva,az apukája meghalt neki,örökölt 2,5 millió Forintot ő is és a bàtyja is.Amìg a testvére elköltötte magára az egészet, addig páromnak havonta fizetnie kellett az élelmiszert,a csekkeket az örökölt pénzből,mert az anyukája folyton arra hivatkozik, hogy nincsen pénze, de azért hetente jár talpmasszirozàsra...

Picit felvagyok háborodva, hogy hogy lehet ilyen egy szülő, mert szerintem azt a pénzt nem ő kapta,nem kellene elvenni,ami gyereké.(Én 25 éves, dolgozó ember vagyok egyébként)

2021. jún. 18. 05:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
97%
És mégis mennyit kértek el tőle, csekk címszóval? Hogy sikerült több mint 2 millió ftot eltapsolni fél év alatt?
2021. jún. 18. 08:33
 12/25 A kérdező kommentje:

Bútorokat is fizetett,lett nekik új konyhabùtor csináltatva, 3 új àgy lett véve,fel lett újítva a fürdőszoba is.Ezeket is ő fizette.Nekem nem megy el ennyi pénzem pedig havi 120 a hiteltörlesztőm is...

Sokszor mondtam mar neki,hogy ne hagyja,segítek neki,vegyük le legalább a felét és rakjuk el

2021. jún. 18. 08:38
 13/25 A kérdező kommentje:

Akkor elvileg-500 000 volt az anyukájának,az is ki lett fizetve

(De érdekes módon most is -250 van neki)

2021. jún. 18. 08:43
 14/25 anonim ***** válasza:
91%
a lány jó hülye volt hogy ebbe belement. az örökség előtt éheztek? számlát se kellett fizetni? ha azelőtt is meg tudták oldani a rendszeres havi kiadásokat, akkor az öröklés után se lett volna probléma.
2021. jún. 18. 08:54
 15/25 anonim ***** válasza:
86%
És a testvér mire költötte a pénzt?
2021. jún. 18. 08:57
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Kihasználja? Lehet. A barátnőd meg elég idióta hogy kifolyjon a kezéből a pénz.
2021. jún. 18. 09:08
 17/25 anonim ***** válasza:
87%

Valahogy nem jön ki a matek.

Bútorokat, fürdőt, minden hülyeséget fizet, majd 500k-t is.

Na meg a kaja. Csekkek.

Ha minden hónapban fizette a csekket, kaját, pluszban vett három ágyat, aminek darabja 100k körül kezdődik, gondolom anyuka nem elégedett meg egy 60k-s ággyal.

Ahogy előttem írták, nagyjából havi 400.000-re lehet tenni egy havi költekezést, szerintem te gyorsan kitaláltál valamit, hogy elfogyjon a maradék pénz.😂

Ha úgy számolok ahogy te leírtad, azt a két és fél millát már háromszor költöttétek volna el.

Össze-vissza beszélsz, írd le normálisan az egészet, mert a végén kiderül még vettek egy új házat is abból a pénzből

2021. jún. 18. 09:19
 18/25 A kérdező kommentje:

Annyira részletesen nem tudom, csak azt,amit látok és amit mond a barátnőm.Ami tény, hogy 110 ezer maradt 2,5 millióból November óta és vele fizettetik a kaját,csekkeket egyéb dolgokat (új konyhabùtor,âgyak)

És hogy mindig arra van hivatkozva hogy nincs pénze az anyukájának (halottam többször az ő szájából)

2021. jún. 18. 09:54
 19/25 anonim ***** válasza:
68%
Amikor hallod a saját füleddel, miért nem kérdezed meg az anyját, hogy:Na, most hogy elfogyott a lánya pénze, most majd lesz végre neki is miből fizetni a dolgokat, vagy holnaptól éhen halnak?????
2021. jún. 18. 10:04
 20/25 anonim ***** válasza:
18%
Mondtad volna a lánynak, hogy költözzön hozzád, nem járt volna így
2021. jún. 18. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!