Kihasznàlja a gyerekét?
Barátnőm 18 éves és félàrva,az apukája meghalt neki,örökölt 2,5 millió Forintot ő is és a bàtyja is.Amìg a testvére elköltötte magára az egészet, addig páromnak havonta fizetnie kellett az élelmiszert,a csekkeket az örökölt pénzből,mert az anyukája folyton arra hivatkozik, hogy nincsen pénze, de azért hetente jár talpmasszirozàsra...
Picit felvagyok háborodva, hogy hogy lehet ilyen egy szülő, mert szerintem azt a pénzt nem ő kapta,nem kellene elvenni,ami gyereké.(Én 25 éves, dolgozó ember vagyok egyébként)
1. Hiányos a sztori leírása.
Ki kezelte a pénzt? Anyu? És a báty kérhetett, amikor akart, a lány meg nem? Ha a pénz az anya által volt kezelve és elköltve, akkor most az anya tartozik 2,5 millióval a lányának. Vagy a lány kezelte, és adott az anyjának, a báty meg nem? Akkor a lány hülye volt.
2. A barátnőd le van sz@rva.
Az anyjának és a bátyjának ez így volt kényelmes. Ez a tanulópénz a jövőre nézve, hogy legközelebb ne legyen ennyire hülye. Sajnálom szegényt.
"Amìg a testvére elköltötte magára az egészet, addig páromnak havonta fizetnie kellett az élelmiszert,a csekkeket az örökölt pénzből...."
Csak szólok, ha kamu történetet írsz, erdemes utána nézni, nem bukik e egyértelműen valahol a sztori. Márpedig ez bukik rendesen. Magyarorszagon ugyanis kiskoru orokos eseten a gyamhivatal zarolja a vagyont, es ahhoz ket esetben lehet hozza ferni:1, az örökös nagykorúvá válik, vagy 2, a kiskorú örökös gyámja vagy gondviselője keri a szamlarol valo x osszeg feloldasat, megindokolva hogy miert es mire szukseges, miert szolgalja a kiskoru erdeket, aztan errol szamlat is benyujt.
Én is most végeztem éjszakàsbòl,ezért írtam le nagyvonalakban csak :)
A lényeg,hogy a lány 18 a fiú 19 éves.A lány tanul,a fiú viszont lemondott az érettségiről is mert szerinte hülyeség...most jelentkezett egy tanfolyamra,munkához.
A srác vett magának laptopot ,tv-t,stb..mindenből a mârkàsat,szeret nagyzolni.A lány is vett magának laptopot,de a legolcsòbbat,a többi pénz a havi kajára ment el neki,ő eteti az anyukáját meg a tesója,illetve csekkeket is ő fizeti.Làttam sokszor én is,vásárláskor meg van mondva neki ,hogy ő fizet mert az anyjának nincs pénze...fizetés után 1 héttel is ez van.
A lány meg ha mondja,hogy de már szerinte elég sokat fizetett és szeretne felretenni a jövője miatt,akkor levan cseszve.(Csalódtam benned,akkor majd én is így állok hozzád stb)
Igazából ha a nem hivatalos részét nézzük, akkor is bukik, szóval erős 6 hónap alatt 2,4 milkát eltapsolt csekkekre és kajára...
Magyarul havi kb 400 ezret, kastélyt tartanak fenn és mellé naponta étteremben esznek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!