Nyáron, ha a gyerek az apjánál van, annak új párjáva, akkor kinek kellene vele elsődlegesen foglalkozni, szórakoztatni az apjának vagy az apja párjának?
Tudom, hogy furcsán hangzik a kérdés, nem a gyerek ellen vagyok, de nekem épp elég, hogy a saját gyerekeimmel foglalkozzak, nincs kapacitásom rá is, mivel teljesen más igényei vannak mint a gyerekeimnek. Nem tudom sehova vinni, azt meg szörnyű látni, hogy egész nap a szobájában gubbaszt és unatkozik. Próbálom bevonni a napunkba, de neki az kevés. A páromat kérdeztem, hogy miért hozta el, ha aztán lepasszolja, de csak megsértődött, hogy mikor lenne vele, nincs már szabadsága. Olyan, mintha nem is akarná megérteni.
Hogyan beszéljem ezt meg vele?
Kérdező, ugyanezt látom több munkatársnőmnél is (aki gyerekes férfihez ment hozzá).
Csak azt nem tudom, az ilyen pasi, ha nem lenne párja, hova vinné a gyereket nyáron arra a pá hétre. Vagy akkor el sem hozná?
Várj... a gyerekeid az közös gyerekek? Vagy a te gyereked?
Egy pár vagytok, ha Közös a fizetés "közös" a gyerek is.
Fogalmam sincs hány évesek a gyerekek meg a férjed gyereke. Fejtsd ki hogy megértsem. Nyilván az apának kell foglalkoznia a gyerekével legfőképpen de azért nem mondhat fel a munkahelyén ...
Ez komoly kérdés?
Annak aki szórakoztatni akarja, aki felelősséget vállalt érte, és aki jobban ismeri a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!