28, nem is tudsz rolam semmit. a 18as komi az enyem. Imadom hogy regen még ugy volt hogy a gazdagok, akiknek sok mindenre telik, azok néztek le a szegényeket, most meg mar lassan fordítva lesz xD Lenézik azt, akinek van pénze es segíteni akarja a gyerekét.
2021. jún. 14. 13:58
32/47 anonim válasza:
Autót nem kaptam, de nem is volt rá szükségem. Viszont a szüleim születésemkor nyitottak egy számlát, amire minden hónapban raktak egy fix összeget. Egyikük sem keresett rengeteget, vasutasként dolgoztak mindketten, de ezt mindig félretették. Amikor dolgozni kezdtem a fősuli mellett, én is raktam a számlára. Így, mire végeztem nem kellett albérlet, a félretett pénz bőven elég volt önerőre és még felújításokra is. Nagyon hálás vagyok a szüleimnek, hogy nem a 0-ról kellett indulnom és most 40 évesen van egy tehermentes családi házunk.
2021. jún. 14. 13:59
33/47 anonim válasza:
Tök jó hogy a tobbseg nem is a kerdesre valaszol. Nem az volt a kerdes hogy ki kapott, nem kapott es mennyire jo otlet, vagy nem jo otlet. Meg ki milyen lakast tudott venni helyette. Nagyon gáz.
2021. jún. 14. 14:21
34/47 anonim válasza:
33 Te válaszoltál most a kérdésre ezzel....?? :))
2021. jún. 14. 14:23
35/47 anonim válasza:
Nem, mert nincs gyerekem de megneztem a kerdest mert kivancsi voltam. De felbasz ez az okoskodas meg onfenyezes.
2021. jún. 14. 14:25
36/47 anonim válasza:
Szerintem semmi gáz nincs abban, hogy leírtam, hogy autó helyett mit kaptam. Mi ebben az önfényezés? Nem az én érdemem volt, amint ezt írtam is. Ha te még érdemben ennyit sem tudsz hozzászólni, akkor miért kötsz bele másokba?
2021. jún. 14. 14:51
37/47 anonim válasza:
21 eves lany vagyok.
Masfel evem van vissza az egyetembol, most probalok midnen erommel spórolni es dolgozni mivel édesanyám (apukam meghalt) nem tud nekem kocsit venni vagy egyáltalán besegiteni, de lehet nem lenne rossz majd ha palyakezdokent nem lennek raszorulva a sz.r tomegkozelekedesre (zsakfalu, kb 0 busz).
Egyebkent is mar sok munkahelyen elvaras, vagy legalábbis pozitiv ha van kocsid, maris szivesebben vesznek fel. En pl Ausztriaba akarok kimenni, ott meg jogsi nélkül olyan vagy mint egy senki.
2021. jún. 14. 14:51
38/47 anonim válasza:
Nem fogok venni, mert szerintem tudni kell valamiért neki is megdolgozni. Egy kezdőkocsi pont jó erre, annak az ára összegyűjthető különösebb "szenvedés" nélkül, de legalább megtanul kicsit spórolni, már fiatalon látja a munkája értékét, satöbbi.
Én abban hiszek, hogy támogatni is kell a gyereket, még kicsit hagyni is önállóan elérni dolgokat. Arany középút. Ezért gyűjtünk nekik inkább lakásra, és ezért nem veszünk kocsit.
Megjegyzem, szerintem egy átlag, nem a világ végén élő 18-20 évesnek amúgy sincs szüksége kocsira.
2021. jún. 14. 16:52
39/47 anonim válasza:
Nem. Főleg azután nem, hogy a drága benyögte, hogy "érettségi ajándékként alap".
Hát kapott azt, ami a hímpaci hasa alatt van. Dolgozzon meg érte. Ilyen beszólás után.
2021. jún. 14. 18:56
40/47 anonim válasza:
Orokoltek egy suzukit. Azt vagom rendben jovore mikor meglesz a jogsija.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!