Vesztek a gyermeketeknek autót?Ha igen mennyi pénzért?
Figyelt kérdés
2021. jún. 14. 12:11
1/47 anonim válasza:
nem , járjon csak biciklivel , ne legyen már olyan csicska aki mindenhova csak kocsival képes eljárni
2/47 anonim válasza:
Mivel még csak 10 éves, ezért a kérdés nálunk nem aktuális. De majd ha az lesz, akkor az akkori anyagi helyzetünktől függően a lehető legbiztonságosabbat és legkényelmesebbet kapja majd. A hangsúly a "biztonságos"-on lesz.
3/47 anonim válasza:
én megörököltem édesanyám autóját, mikor újat vett :)
4/47 anonim válasza:
2-es vagyok, az lemaradt, hogy eléggé szar helyen élünk tömegközlekedés szempontjából, egy kis zsákfaluban.
5/47 anonim válasza:
Nem. Vegyen magának. Utána megtanulja értékelni a pénzt és a kocsit is.
6/47 anonim válasza:
Én értékelem a kocsit is és a pénzt is, hiába nem magamnak vettem, hanem örököltem. Szerintem nem ettól függ.
7/47 anonim válasza:
Nekem 1,5 és 8 évesek a gyerekek, távirányítósat már vettem nekik :D egyébként nem valószínű, ha majd eljön az ideje, használhatja az aktuális családit, egyébként én sem kaptam kocsit, mikor leraktam a jogsit, és szüleimnek sem volt, meglepetés volt nekik, hogy haza hoztam egy kocsit (akkor diákmunkáim voltak és abból gyűjtöttem)
8/47 anonim válasza:
"Gyerekként" válaszolok: nekem a szüleim nem vettek, de nem is vártam el tőlük.
9/47 anonim válasza:
vettem neki
300k/félév volt a tandíja egyetemre ezelőtt 10 évvel
mondtam neki, hogy kössünk egyezséget
vagy simán kifizetem neki az alapképzést, kocsi nuku
vagy ha felveszik államira, megkapja a tandíjat egyben, kocsira, de ha nem, és elfogadja az egyezséget akkor azt is magának fizeti, lényegében dupla vagy semmi
utóbbi lett, felvették, most 29 évesen 700at visz haza, megérte akkor azt a csekély 2 milliót belefektetni a motivációba
10/47 anonim válasza:
Odaadtam neki az enyémet - én vettem másikat -, amig gyűjtött sajátra. Így volt is kocsija, de mégsem én vettem neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!