Vesztek a gyermeketeknek autót?Ha igen mennyi pénzért?
Figyelt kérdés
2021. jún. 14. 12:11
11/47 anonim válasza:
Mi jól állunk anyagilag, de max besegítést kap autóba, ha drágábbat akar. Mi max 7-800 ezret szánnánk rá a mi részünkből. Adnék többet is, pl hogy esküvőre, vagy házra fordítsák, de szerintem az első autóra pont nem kellene 5-6 milliókat elbas*ni.
12/47 anonim válasza:
Ez a baj, hogy mindent a seggük alá tolnak
13/47 anonim válasza:
En sem kaptam és a férjem sem. Közösen vettünk 2 éve egy újat. Addig egy régi kis autónk volt. Nem hiszem, hogy kapnak majd a gyerekeink autót, felesleges 18-20 évesnek. Igaz még picik 2,5 évesek a gyerekek.
14/47 anonim válasza:
De fáj egyeseknek, hogy van aki kap autót. És ha minden a seggük alá van tolva? Kötelező lenne mindenért megszenvedni? A pénzt nem ettől fogjuk értékelni vagy nem értékelni. Ha megteheti a szülő, miért ne segíthetne a gyereknek?
17/47 anonim válasza:
Mi 29 évesek vagyunk, akkoriban nem volt általános dolog, hogy autot vettek a gyereknek. Egyetemre el lehet menni busszal, cuccaimat persze elvittek kocsival és haza is pakoltak a kollegiumbol. Nem éreztem szükségesnek az autot magamnak, pedig volt jogsim 17 évesen, amint lehetett.
13-as vagyok.
18/47 anonim válasza:
Nekem még nincs jogsim, egyelőre nem is szeretnék csak mondjuk következő vagy azutáni nyaron, mert suliba jarok+dolgozok (hogy osszegyujtsem ra a penzt) es most igy nincs idom ra, de kihasználni se tudnam, szoval nem sürgős. En ugy allok hozza, hogy en fogom fizetni az egesz autót, de valoszinu apaek ha látják hogy rendesen gyujtom ra a penzt, tenyleg akarom stb, akkor besegítenek az árba. Nalunk igy szokas. Nagyobb dolgokat, miota dolgozok, kifizetjük fele-fele arányban, vagy en fizetem a 3/4-ét, ok a tobbit. Sztem ez egy jo módszer, mert igy támogatnak is, de magam is keresem meg ra a penzt. (pedig amugy megtehetnék, hogy kifizetik az egeszet, de azt en sem szeretnem) Aki megteheti, az jo ha támogatja legalabb ennyire a gyerekét, es nem undokoskodik🤷🏻♀️
19/47 anonim válasza:
Én 18 évesen kaptam meg az első autómat, ami egy régi sportkocsi, de felkell újítani, meg szerintem nem ez lesz a gyerek első kérdése, hogy mennyibe került :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!