Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vesztek a gyermeketeknek...

Vesztek a gyermeketeknek autót?Ha igen mennyi pénzért?

Figyelt kérdés
2021. jún. 14. 12:11
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
82%

igen, vettünk, és rohadtul nem érdekel, mit gondol erről a gyk népe.

260 km-re tanul, dolgozik mellette, vonattal vagy péntek rohadt későn ért volna haza, vagy csak szombat délelőtt, vasárnap délben mehet vissza. Így munka után kényelmesen hazajön pénteken, és ráér hétfőn reggel visszamenni.

2021. jún. 14. 13:17
 22/47 anonim ***** válasza:
87%

12: miiért baj az??? Azért, mert irigy vagy, hogy a tiéd alá nem toltak...??

Az a gyerek, aki ilyen módon kap segítséget az életkezdéshez, ezt a segítséget majd továbbadja a gyerekeinek is! Azaz: ugyanúgy spórol, mint aki a sajátjára gyűjt. Csak ő előre, 20 évre... amikor majd függetlenné válnak a gyerekei...

2021. jún. 14. 13:17
 23/47 anonim ***** válasza:
100%
Hahah de hülye vagyok, a saját válaszomra kérdeztem rá, hogy kifejtenéd e.....oké, szóval a 14est és a 16ost is én írtam és a 15-s válaszára lettem volna kíváncsi, hogy miért szólt be, de inkább hagyjuk is :D
2021. jún. 14. 13:19
 24/47 anonim ***** válasza:
55%

22

Alám nem toltak, de irigy soha nem voltam. Vettem magamnak, 29 eves vagyok, van autóm, házam. Tehermentesen. Mindenért megdolgoztam, és büszke vagyok rá.

Egyedül elértem ami sokaknak csak anyu meg apu segítségével megy.

2021. jún. 14. 13:21
 25/47 anonim ***** válasza:
82%
Ügyes vagy 24-es, irónia nélkül mondom. De nem kell lenézni azokat sem, akiknek csak anyu meg apu segítségével megy. Nem vagyunk egyformák.
2021. jún. 14. 13:23
 26/47 anonim ***** válasza:
84%
24, de, megis irigykedsz. Ha neked is lett volna lehetőséged ra, hogy anyu apu vegyen ezt azt, te is éltél volna vele, es most nem magyaráznal 🤷🏻‍♀️ csak ugye nemvolt, es most savanyú a szőlő. Egyebkent meg szamomra az a legtiszteletreméltóbb dolog, mikor valaki önzetlenül segíti a (felnőtt) gyerekeit. mivel nem azert vállaltad be oket, hogy nezd, ahogy szerencsetlenkednek.
2021. jún. 14. 13:31
 27/47 anonim ***** válasza:
51%

Nekünk még jogsink sincs, nem autónk 😀 igen, nagyon bénák vagyunk, és prolik meg stb. ezért 😄

Szerintem a gyerekemnek nem autója, hanem helikoptere lesz 😂 3 éves, és imádja azokat. Amúgy, ha tényleg kocsit akarna majd valamikor venni, akkor szívesen adnék bele, de nem úgy, hogy az egészet én állom.

2021. jún. 14. 13:34
 28/47 anonim ***** válasza:
34%

26

Az a gáz, hogy valakinek szégyellnie kell, hogy önerőből jut valamire.

És rögtön azt mondják savanyú a szőlő. Nem, nem az. De akkor én mondjam azt, hogy neked savanyú mert felnőtt létedre nem tudsz a saját lábadon megállni?

2021. jún. 14. 13:48
 29/47 anonim ***** válasza:
91%
Ki írta hogy szégyellni kéne, hogy önerőből jut valaki valamira?? Tök jó dolog, de te érezhetően lenézed azokat, akiket segítenek. Ez a probléma, nem az hogy önerőből érted el a dolgaid....
2021. jún. 14. 13:53
 30/47 anonim ***** válasza:
98%

Igaz, nem a gyerekük vagyok, de én nagynénémék öreg Opeljét örököltem meg nemrég, amikor újabb, nagyobb autóra váltottak.

Szerintem ez egy nagyon rendes gesztus, és főleg azért, mert egy ismert előéletű kocsit kaptam.

Bőven elő tudtam, tudnám teremteni az autó piaci árát, de egyrészt anyagilag is nagy segítség volt, hogy nem kellett, másrészt meg nem kellett totál ismeretlen huszonéves autókkal zsákbamacskáznom, és emiatt esetleg nagy költségekbe vernem magam.

F

2021. jún. 14. 13:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!