Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha rosszban vagy a felnőtt...

Ha rosszban vagy a felnőtt gyerekeddel?miket tett?

Figyelt kérdés
Ha felnőtt gyerekeddel megszakadt a kapcsolat vagy csak rosszban vagytok,mi az oka? Mit tettek veled? Találkoztok még? Hány éves korában ment tönkre a kapcsolat és miért?Ha van unokád hányszor láthatod?
2021. jún. 13. 21:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
57%

Arról beszélt anyammal, hogy mivel nem jó a tévéje, miért nem hallgatja a radiot, viszi be maganak. (Tok regi, apám vette 40 eve). A nőm ezt kifordította, maerirkodott miatta, hogy akkor o mir hallgat,én meg nekiestem,kiabaltam vele, ő meg azóta félt is tőlem, meg nem is keres. En se ot, mert a nőm szerint neki kene..

Megírtam neked apám neveben

2021. jún. 14. 01:23
 12/17 anonim ***** válasza:
88%

Durva hogy valaki veszi a fáradságot és részletesen megválaszolja a kérdést, erre csak úgy nekiesnek.

Nem, nemcsak a szülő hibája ha drogozik a gyerek. A drogozás szevedélyBETEGSÉG.

De hogy a kérdésre én is válaszoljak: nalunk nem beszélnek a (felnőtt) gyerekek az apjukkal, bár alkalomszerű békülések mindig vannak, de sajnos sosem tud tartós lenni, mert az apa szevedélybeteg. Képtelen apa lenni. Minden alkalom csalódás.

2021. jún. 14. 07:35
 13/17 anonim ***** válasza:
85%
A férjem és a testvére sem tartja tizenéve a szüleivel a kapcsolatot. Gonosz, mindenkit feljelentgető ember az apjuk, kontrollmániás, elnyomó személyiség. Az anyjuk teljesen alárendeli magát. Nem láthatják az unokákat, sőt a két kicsiről (2-2 gyerek van nálunk és sógornőméknél), nem is tudnak. Ha őt kérdeznéd, akkor persze a gyerekek a szemetek.
2021. jún. 14. 07:49
 14/17 A kérdező kommentje:
A kérdésemet pont ezért írtam úgy,hogy megszakadt a kapcsolat,tehát mindegy,hogy ki által.én is a gyerek vagyok,anyámat mindig segitettük,mégis brutális dolgokat tett. Már gyerekkoromban is.én lezárnám,hogy továbbléphessek,de vagyok olyan jó,hogy láthatja a gyerekem,közben el kell viselni,hogy minket gyűlöl,érződik. A gyerek sokszor nem látja a mamáját megvan nélküle( mert akkor bukkan fel mikor kedve tartja) mit tegyek,hogy ne én legyek a gonosz? Mennyit engedjek?
2021. jún. 14. 13:28
 15/17 A kérdező kommentje:
Érdekelt volna több szülői válasz,hogy fordított esetben is lássam ,mi indokolja egy szülőnél,hogy nem szeret a gyerekével lenni..
2021. jún. 14. 13:34
 16/17 anonim ***** válasza:
86%

15

Erre is nem fogsz valaszt kapni. Az a szulo, amelyik erthetetlen modon xarul banik a gyerekevel, az olyan ember is. Es hidd el, ezek soha nem fogjak meg erteni, hogy mit csinalnak rosszul. Tudom, hisz a csaladunk, ismerosi korom tele van a gyereket utalo szulovel, akik szerint persze a “gyerek a hibas”. De amikor megkerdezed miert, csak h*lye bla bla szoveget hoznak fel, aminek semmi ertelme. Egyertelmuen uralkodni akartak a gyerek felett, vagy masmilyennek akartak, a sajat kepukre formalni. Aztan mikor a gyerek elsonek nemet mondott, mar meg is volt a szulonek az indok, hogy ki ne álhassa a gyereket.

Persze a hetes esete is elofordulhat, az a ritkabb. Nyilvan van olyan “gyerek” is amelyik lop, csal, hazudik, eroszakos stb. Termeszetesen ezt nem kell elturni semelyik szulonek.

Ha ti nem ilyenek vagytok, anyad csak simán egy sz@r alak.

2021. jún. 14. 14:42
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Minket feljelentgettek a felnőtt gyerekeink, nem beszélünk velük évek óta mert ennyire nem engedhetjük be őket az életünkbe. Mit tettünk mi szülők? vállaltunk még egy gyereket. Nekik jogsi kocsi diploma lakás megvan már ( tőlünk) , már most marakodnának az örökségen pedig még élünk.
2021. jún. 21. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!