Ha rosszban vagy a felnőtt gyerekeddel?miket tett?
Arról beszélt anyammal, hogy mivel nem jó a tévéje, miért nem hallgatja a radiot, viszi be maganak. (Tok regi, apám vette 40 eve). A nőm ezt kifordította, maerirkodott miatta, hogy akkor o mir hallgat,én meg nekiestem,kiabaltam vele, ő meg azóta félt is tőlem, meg nem is keres. En se ot, mert a nőm szerint neki kene..
Megírtam neked apám neveben
Durva hogy valaki veszi a fáradságot és részletesen megválaszolja a kérdést, erre csak úgy nekiesnek.
Nem, nemcsak a szülő hibája ha drogozik a gyerek. A drogozás szevedélyBETEGSÉG.
De hogy a kérdésre én is válaszoljak: nalunk nem beszélnek a (felnőtt) gyerekek az apjukkal, bár alkalomszerű békülések mindig vannak, de sajnos sosem tud tartós lenni, mert az apa szevedélybeteg. Képtelen apa lenni. Minden alkalom csalódás.
15
Erre is nem fogsz valaszt kapni. Az a szulo, amelyik erthetetlen modon xarul banik a gyerekevel, az olyan ember is. Es hidd el, ezek soha nem fogjak meg erteni, hogy mit csinalnak rosszul. Tudom, hisz a csaladunk, ismerosi korom tele van a gyereket utalo szulovel, akik szerint persze a “gyerek a hibas”. De amikor megkerdezed miert, csak h*lye bla bla szoveget hoznak fel, aminek semmi ertelme. Egyertelmuen uralkodni akartak a gyerek felett, vagy masmilyennek akartak, a sajat kepukre formalni. Aztan mikor a gyerek elsonek nemet mondott, mar meg is volt a szulonek az indok, hogy ki ne álhassa a gyereket.
Persze a hetes esete is elofordulhat, az a ritkabb. Nyilvan van olyan “gyerek” is amelyik lop, csal, hazudik, eroszakos stb. Termeszetesen ezt nem kell elturni semelyik szulonek.
Ha ti nem ilyenek vagytok, anyad csak simán egy sz@r alak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!