Ha rosszban vagy a felnőtt gyerekeddel?miket tett?
Én a gyerek vagyok. Apámat nem ismerem, anyámmal mindig rosszban voltam, mert borzasztó szülő volt, kontrollmániás és megkeseredett, egész gyerekkoromban rajtunk vezette le azt, hogy sz@r az élete.
A huszas éveimben szakítottam meg a kapcsolatot és nem, nem láthatja az unokáját.
Szerintem ez pont fordítva szokott lenni. Általában a gyerek szakítja meg a kapcsolatot, mert a szülők kontrollmániásak, akár rosszindulatúak, mérgezőek is.
Az ismerettségi és családi körömben is ezt látom, ahol ismerem mindkét felet. Általában nem a gyerek akar a szülő életébe befolyni.
Vagy a szülő szakitja meg a kapcsolatot, mert
1. kábítószeres (volt, abbahagyta, megbocsájtottunk, kamasz volt)
2. megpróbált ügyvédi segitséggel kiköltöztetni a házunkból, merthogy ez a ház őt illeti (visszavertük a támadást, egy csomó felesleges ügyvédi költséggel)
3. amikor nem voltunk otthon, a barátjával (kulccsal) bejöttek, és ami mozditható érték volt, azt elvitték (zárcsere, riasztó)
4. két év múlva jött könyörögni, hogy ő mennyire megbánt mindent, és most összeveszett a barátjával és hajléktalan és nincs mit ennie sem. Megbocsájtás, kibékulés, kb 2 évig szent béke. Vettünk neki egy kis lakást (teljes berendezéssel), közben lett egy barátja, úgy tűnt minden rendben. Csak épp nem dolgozott, ő sem, meg a barátja sem. És hát jaj, nincs mit enni, nem tudjuk fizetni a rezsit, a telefont, és a kocsija is tönkrement de nincs pénze sem megjavitani, sem másikat venni. Vettem neki egy kétéves kocsit, és havonta fizettem a rezsijét, plusz 150-200ezer, mert kozben terhes is lett. Ez igy ment kb még 3 évig, amikor ujra terhes lett (folyamatosan eltartottam őket), és amikor a 2. baba 2 hónapos volt, akkor fogta a két gyereket, felült a repülőre, és elment 1 hónapra, külföldre, nyaralni. Mert alig van mit enniuk és nem tudják még a rezsit sem fizetni.
5. és akkor azt mondtam, igy itt és most, elég volt. Ha a két unokám egyszer majd a jövőben felkeresne, boldogan ölelném át őket, mert ők ártatlanok az eddig történtekben.
De gyanakvó lennék, mert ki tudja, mire lesznek tanitva.
Tudom, a szülő mindig a rossz, a mérgező, a toxikus, az agressziv, az alkoholista, az uralkodó, és dögöljön meg az összes mihamarabb (hogy hamarabb lehessen örökölni utánuk)
Tudom, hogy mindig a szülő a rossz !!! Még véletlenül sem a gyerek. Soha. A szerető/megengedő nevelés egy borzalom a gyereknek. Azért lett ilyen.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!