Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy nem hagyom...

Normális, hogy nem hagyom magára a gyerekeimet a szüleimmel?

Figyelt kérdés

Én úgy nőttem fel, hogy egész gyerekkoromban, sőt kiskamasz koromban is ütöttek, vertek a szüleim.

Ne egy-két atyai pofonra gondoljatok, hanem meztelenül szíjjal csapkodtak. Az anyám beledobott a rózsa bokorba. Képet törtek szét a fejemen és hasonlók.

Nyilvánosan megszégyenítettek, megaláztak.

Igazából már rég elköltöztem, saját családom lett.

Nagyjából magamban rendeztem is ezeket a dolgokat...próbáltam lezárni, soha nem gondolni rájuk. Jó mélyen eltemetni.

Aztán megszülettek a gyermekeim.

A nagyobb már 5 éves lesz...és az anyámék értetlenül állnak az előtt, hogy eddig még egyetlen napra sem bíztam rájuk a gyerekeket.

Mondjuk szerencsére jó messzire költöztem tőlük.

Furcsán néznek rám ismerősök is, hogy én soha nem ,,passzolom,, le a gyerekeket egy hétvégére sem a nagyszülőknek.

Eddig csak hallgattam...mit is mondhattam volna, hogy nem akarom a gyerekemet kitenni annak, amit nekem át kelljen élnem gyerek koromban?

Mit lehessen erre mondani?

2021. jún. 13. 21:13
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom te is tettél azért, hogy így bánjanak veled.. Hisztis fos.
2021. jún. 15. 19:29
 22/22 anonim ***** válasza:
81%
Ezt. Elmondod, hogy borzalmasan rossz emberek. Nincs bennük egyenlőség és nevelési képesség. Üres és rossz emberek. Nem akarod az ilyet a gyerekeid közelébe.
2021. júl. 5. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!