Túlreagálom hogy nem viszem oda a gyerekeimet?
Dehogy is. Nem tudom anyukád miért nem jön többször. Azért havonta-kéthavonta eljöhetne, nem olyan megerőltető az a tömegközlekedés. Esetleg felajánlhatnád, hogy az útiköltséget te fizeted, így még a pénzre sem foghatná.
Egyébként nem tudom hol laktok ők és ti, de szerintem a benzin elég drága, ha ő jönne biztos olcsóbb. Ő mehetne hozzátok akár több napra is, míg neked ugyanez nehezebben menne a sok babaholmival.
Úgy értettem, ha már nem lesznek. Csak nem akartam ennyire egyértelműen leírni.
Az ember utólag mindig megbánja az ilyesmit. Akármilyenek is voltak a szülei, de ha már nincsenek, akkor mégis bármit megtenne, csak éljenek.
Lehet le leszek itt most pontozva, de vállalom a véleményemet. Én úgy gondolom, hogy talán egy esélyt adnod kéne nekik. Anyukád nyitott felétek, hívott titeket, te pedig élből elutasítottad, pedig évek óta nem voltál ott. Lehet azóta anyud is ezerszer összeveszett már apukáddal, amiét legutoljára jelenetet rendezett.
Menjetek el egy napra és majd döntötök annak fejében, hogy milyen volt. Lehet most kivételesen jól alakulna a helyzet és akkor a gyerekeitek újabb két nagyszülővel gazdagodnának!
Ha rosszul sül el, akkor legalább megbizonyosodtok arról, hogy többé tényleg nem mentek oda! Anyukád biztosan örülne, ha legalább egy esélyt adnátok nekik. Menjetek le egy napra és majd meglátjátok hogy alakul. Lehet apud is kontrollálja magát végre a gyerekek miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!