Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem engedékenyebb az anyám?

Miért nem engedékenyebb az anyám?

Figyelt kérdés

Felhoztam az ötletet, hogy nyáron Balatonon szeretnék dolgozni, de igen csak ellene van, mivel az elmondása szerint biztosan 'más húgyát, szarát és hányását' kell majd takarítanom, 'nem fogom birni', illetve 'ki fogják dolgoztatni a belem 40fokban'

Mellékinfó: anyának van egy kisebb betegsége, melyre gyógyszereket szed, így már 1éve és 3hónapja tünetmentes

Reggel azzal az érvvel állt elő, hogy ha valami történik vele, a szomszédok kiszagolják a 'dög szagot' így tudni fogják hogy valami történt vele..

már 2-3 évvel ezelőtt is szerettem volna dolgozni, de akkor azzal mondott ellent nekem, hogy meg fognak erőszakolni vagy bedrogoznak:')

csak dolgozni szeretnék picit, hogy ne anya apa pénzét költsem

egy városbeli gyárba szeretne küldeni dolgozni

nekem kellene inkább engednem vagy csináljam azt amit én szeretnék?:(

18L

2021. jún. 13. 09:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
37%
Én Balatonfüreden lakok. Szerintem ez az össze van fosva a wc stb. Nem igaz. Nyáron igaz sok turista van, de mondjuk egy fagyizóban egész jól el lehet dolgozni és még jól is fizetnének. Amúgy Füred gyönyörű és ,,ápolt" város. Rablók, gyilkosok nincsenek, csak max hangos bulik. Szerintem bírnád itt a munkát, mert közben még nyaralnál is.
2021. jún. 13. 10:03
 12/17 anonim ***** válasza:
30%
Ezerszer jobb dolgod lenne gyárban, mint a balatoni vendéglátásban.
2021. jún. 13. 10:04
 13/17 anonim ***** válasza:
76%

Sikerült dűlőre jutnom anyával:)

Ja, minden kamu megoldódik, főleg, miután szólnak, hogy volt már 😄

2021. jún. 13. 10:05
 14/17 anonim ***** válasza:
19%
11-es vagyok. 12-es ez nem igaz. Tihanyban van is egy ismerősünk, akiknek van egy értelme és a 12 éves lányuk ott dolgozik és nahyon imádja.
2021. jún. 13. 10:06
 15/17 anonim ***** válasza:
89%

Én diákmelóztam a Balatonon alig vártam hogy vége legyen a szezonnak.

8 órára kaptam fizetést de átlag 12-14 órát melóztam,a hét 5 napján. Igen a munkám mellett én takarítottam a mosdót is. Szórakozni a szezon alatt egyszer jutottam el, strandolni összvissz 3x. a Többi nap olyan fáradt voltam hogy inkább aludtam szórakozás helyett.

A pénz mondjuk nem volt olyan rossz, két hónap alatt 400 ezret összeszedtem tisztán(szállás, napi egy meleg étel volt) plusz kb 100 ezer jatt, de meg is dolgoztam érte kőkeményen. Tapasztalatnak jó volt, de soha többet balatoni vendéglátás. Volt hogy 6 órán keresztül nem tudtam elmenni mosdóba, ami a hónap bizonyos napjain elég kellemetlen.

2021. jún. 13. 15:26
 16/17 anonim ***** válasza:
Ugyanaz a kérdés mikor Balaton partra akart menni aztán valaki kérdezte, hogy milyen messze, ja nincs messze de nem akar utazni.
2021. jún. 13. 21:58
 17/17 anonim ***** válasza:
59%
Menjél nyugodtan dolgozni. Ne gyárba.
2021. júl. 7. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!