Tudnátok tisztelni egy làgykezű főnököt aki csicskát csinál magából?
én úgy vagyok vele,hogy jobban szeretem a káoszt.
mert a káoszba teremthetek rendet.
viszont a kialakult rendhez nagyon nehezen tudok alkalmazkodni.
így én nagyon jól kijövök az ilyen formákkal.
az olyanokkal meg akik megvesznek már egy kis hatalomtól is és a munka és hatékonyság rovására megy,hogy mindenkit le akarnak dominálni,azokkal meg nem.
de a legjobb az olyan vezető,aki elvan,ért hozzá és ha látja,hogy minden hatékony és működőképes,akkor feleslegesen nem avatkozik be semmibe,csak hogy fitogtassa a pozícióját,vagy hogy kiélje a frusztráltságát,kisebbségi érzéseit.
Nem, gyakorlatilag alkalmatlan vezetőnek.
Olyan helyen lenne csak működőképes a dolog, ahol mindenki "önerőből" 110%-osan elkötelezett és motivált
Igen ez van itt teljesen felbomlott a rend és ezzel az a gond,hogy mindenki csinál amit akar és vannak akik semmit se akarnak...ez meg ugyan nem szólt semmit csak nagy nehezen mások hatására...Sok a hiba ő maga átsiklik dolgok felett és így majd idővel elfogunk veszíteni klienseket.
Vezető úgy lehet,hogy övé
4-es az a gond,hogy itt önerőből az öt munkásból kettő kb.50% alatt van
5-os az rendjén van nem neki kell az alkalmazottakat felügyelni de akkor valakit kikell nevezni aki kompetens mert így szétszaladnak a lovak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!