A munkahelyen általában úgy van ha a főnök engedékeny az egyik munkással akkor a másik is jogot formál ugyanazokra a jogokra?
Engem nem a masik erdekelne.
Ha kell a penz vallalok több melot viszont ha tulterheltnek érzem magam akkor nem. Es erröl egyeztetnék csak a fönökkel.
Az, hogy masik 30 ember hogyan van beosztva meg stb hidegen hagyna amig nekem nincs bajom.
Latta rajtad hogy kivagy igy elosztotta a munkaidöt.ennyi.
Ilyenekre azert szoktak ügyelni.
En pl azert szoltam mert gyülöltem a masik kollega hiabi miatt tartanom mindig a hàtam es nekem javitani, mert egymasra epülö egymassal összefüggö volt a munkank. Szétszedte ugy a feladatokat hogy ne függjünk egymastol. Igy màr csak a kollega kapta sorozatban a lecseszéseket a munkàjàert. Es mar csak annyi maradt ram hogy nekem sirta el nekem kellett vigasztalni de aztan belerazodtunk mindenbe es irto jo csapattarsak lettünk.
Elsőre úgy értettem, hogy ahhoz akarnak valakit átrakni,aki megsiratta.
A sírás nem o.k.? Nálunk mindennap sír valaki, de senki vezetőt nem érdekel.
Nálunk tök mindegy, hogy hibás vagy sem, azt rúgják ki, aki körül a balhé van, mindegy kinek van igaza és ki váltotta ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!