Miért nem engedékenyebb az anyám?
Felhoztam az ötletet, hogy nyáron Balatonon szeretnék dolgozni, de igen csak ellene van, mivel az elmondása szerint biztosan 'más húgyát, szarát és hányását' kell majd takarítanom, 'nem fogom birni', illetve 'ki fogják dolgoztatni a belem 40fokban'
Mellékinfó: anyának van egy kisebb betegsége, melyre gyógyszereket szed, így már 1éve és 3hónapja tünetmentes
Reggel azzal az érvvel állt elő, hogy ha valami történik vele, a szomszédok kiszagolják a 'dög szagot' így tudni fogják hogy valami történt vele..
már 2-3 évvel ezelőtt is szerettem volna dolgozni, de akkor azzal mondott ellent nekem, hogy meg fognak erőszakolni vagy bedrogoznak:')
csak dolgozni szeretnék picit, hogy ne anya apa pénzét költsem
egy városbeli gyárba szeretne küldeni dolgozni
nekem kellene inkább engednem vagy csináljam azt amit én szeretnék?:(
18L
Elképzelhető a túlféltés is (hogy pl. pont a betegsége miatt nem tudott eleget nevelni téged, és be akarja pótolni most, amikor már szinte késő), de a "ha valami történik vele, a szomszédok kiszagolják a 'dögszagot'" alapján inkább csak érzelmileg zsarol. Aki ilyent tesz, azt legritkábban teszi féltésből, jószándékból.
18 éves elmúltál. Azt a munkát választod, amelyik neked megfelelőbb, oda tudsz jutni magadtól vagy a száámodra elérhető segítségekkel.
A balatoni melónak megvan a fílingje, hogy nem nappal és nem hosszú órákra, de kimehetsz a Balatonra. Alapvetően megfog változni a szemléleted a vendéglátásról és az abban dolgozókról, a kuncsaftokról. Hasznos tapasztalat lesz.
Nemi erőszak: Vegyél paprikasprét, és nézz meg egy-két önvédelmi gyakorlatot (nem harcművészeti fogást) bemutató videót, és nem lesz gond. Főleg akkor nem, ha a munkaadó egy szállást tart fenn, és arra csapatostul mennek a dolgozók.
Koszonom mindenkitől a választ!
Sikerült dűlőre jutnom anyával:)
A linkelt kérdést pedig nem én írtam ki, viszont jó látni hogy más is hasonló helyzetben van mint én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!