Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem engedékenyebb az anyám?

Miért nem engedékenyebb az anyám?

Figyelt kérdés

Felhoztam az ötletet, hogy nyáron Balatonon szeretnék dolgozni, de igen csak ellene van, mivel az elmondása szerint biztosan 'más húgyát, szarát és hányását' kell majd takarítanom, 'nem fogom birni', illetve 'ki fogják dolgoztatni a belem 40fokban'

Mellékinfó: anyának van egy kisebb betegsége, melyre gyógyszereket szed, így már 1éve és 3hónapja tünetmentes

Reggel azzal az érvvel állt elő, hogy ha valami történik vele, a szomszédok kiszagolják a 'dög szagot' így tudni fogják hogy valami történt vele..

már 2-3 évvel ezelőtt is szerettem volna dolgozni, de akkor azzal mondott ellent nekem, hogy meg fognak erőszakolni vagy bedrogoznak:')

csak dolgozni szeretnék picit, hogy ne anya apa pénzét költsem

egy városbeli gyárba szeretne küldeni dolgozni

nekem kellene inkább engednem vagy csináljam azt amit én szeretnék?:(

18L

2021. jún. 13. 09:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
15%
A varosbeli gyar miert nem jo? Nem annyira fun egyebkent diakmelozni a Balatonon, raadasul sztem nehéz ott protekcio nélkül találni normális munkat.
2021. jún. 13. 09:40
 2/17 anonim ***** válasza:
71%
Abban igaza van, hogy a vendéglátásban te fogod a budit pucolni, nem a tulajdonos. Ami tényleg össze lesz hányva-fsva. Külön takkernőt erre nem tartanak.
2021. jún. 13. 09:49
 3/17 anonim ***** válasza:
37%
És abban is, hogy nem 8, hanem 12 óra lesz a műszak. A többiben nincs igaza, az zsarolás. De hamarabb tanulnál a dologból, ha a saját károdon tanulnád meg a dolgot.
2021. jún. 13. 09:50
 4/17 anonim ***** válasza:
28%
KÉszülj fel, hogy ha most nem állsz bele a vitáb, majd később is zsarolni fog, hogy jaaaj, ha ő meghal, akkor... - és társai.
2021. jún. 13. 09:51
 5/17 anonymousreview60 ***** válasza:
26%

Elképzelhető a túlféltés is (hogy pl. pont a betegsége miatt nem tudott eleget nevelni téged, és be akarja pótolni most, amikor már szinte késő), de a "ha valami történik vele, a szomszédok kiszagolják a 'dögszagot'" alapján inkább csak érzelmileg zsarol. Aki ilyent tesz, azt legritkábban teszi féltésből, jószándékból.

18 éves elmúltál. Azt a munkát választod, amelyik neked megfelelőbb, oda tudsz jutni magadtól vagy a száámodra elérhető segítségekkel.

A balatoni melónak megvan a fílingje, hogy nem nappal és nem hosszú órákra, de kimehetsz a Balatonra. Alapvetően megfog változni a szemléleted a vendéglátásról és az abban dolgozókról, a kuncsaftokról. Hasznos tapasztalat lesz.

Nemi erőszak: Vegyél paprikasprét, és nézz meg egy-két önvédelmi gyakorlatot (nem harcművészeti fogást) bemutató videót, és nem lesz gond. Főleg akkor nem, ha a munkaadó egy szállást tart fenn, és arra csapatostul mennek a dolgozók.

6/17 anonim ***** válasza:
0%
vitába
 7/17 anonim ***** válasza:
30%
Detto ugyanez a kerdes mar volt tegnap is
2021. jún. 13. 09:53
 8/17 anonim ***** válasza:
2021. jún. 13. 09:54
 9/17 anonim ***** válasza:
21%
Igen, ismételgeti ugyanazt a kérdést.
2021. jún. 13. 09:56
 10/17 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenkitől a választ!

Sikerült dűlőre jutnom anyával:)

A linkelt kérdést pedig nem én írtam ki, viszont jó látni hogy más is hasonló helyzetben van mint én

2021. jún. 13. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!