Mit reagálnál, ha felhívnának a 18 éves lányoddal kapcsolatban?
Ha én lennék a szülő akkor először a tanárral beszélnék mert miután szóltál nem tett semmit. Szerintem ez a legnagyobb probléma.
Amit a tanárodnak mondtál, azzal egyet értek viszont elmondanám, hogy ezt így nem mondhatod el neki. Meg kell tanulnod úgy elküldeni melegebb éghajlatra, hogy ne vegye észre de alig várja, hogy indulhasson már.
Ha ez mind megvan, akkor utána felhoznám, hogy a hülyékkel is legyél türelmesebb. De szerintem a helyzet nem a te hibádból alakult így. Használd ki, hogy tanulj belőle.
Tényleg türelmes vagy. :) Én kb. a 25-ödik percben biztos kijövök a béketűrésemből, és igen emelt hangon szülőzve teszem egyértelművé, hogy helytelen, amit csinál. :) :) Ha nem hagyja abba, akkor a 30. percben repül a tockos.
Szülői reakciómat lásd a korábbi válaszomban. :D
(#10 voltam)
Az iskolában általában mindig azokat a gyerekeket állítják be hibásnak, problémásnak a pedagógusok, akiket passzív-agresszív módon, "csendben" zaklatják, "vicceskednek" vele, aztán egy idő után elszakad a cérna.
Én is ilyen vagyok, hajlandó vagyok tűrni, de egy idő után robbanok. Verekedtem stb. megvédtem magam.
És mindig én voltam a sz@r a pedagógusok szemében. Azt soha senkit nem érdekelt, hogy ki, miért, hogyan nyaggatott. Az sem érdekelt senkit, amikor megrongálták a könyveim, és kukába dobták. De amikor leosztottam ezért egy pofont, hirtelen mindenki megbotránkozott.
Ez ilyen.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!