Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit reagálnál, ha felhívnának...

Mit reagálnál, ha felhívnának a 18 éves lányoddal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Középiskolás, a koliból hívnának azzal, hogy dühkezelési problémái vannak, nagyon csúnyán beszélt egy kilecedikessel. Ez a panasz, részleteket nem tudsz, amíg meg nem tudod kérdezni tőle. Egyébként soha semmi baj nincs vele, kifejezetten csendes
2021. jún. 11. 07:25
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
88%
Én elvinnélék fagyizni, csak mert nem kevertél le egy pofont is az idióta gyereknek :D A tanárt meg kiosztanám. Jól tetted, állj ki magadért.
2021. jún. 11. 13:16
 22/31 anonim ***** válasza:
0%
Anyukád helyeben elgondolkodnék, mit rontottam el a tizen x év alatt nevelés címszóval.
2021. jún. 11. 13:17
 23/31 anonim ***** válasza:
90%
22: legfőképpen azt ronthatta el, hogy nem egy bégető gyapjas lényt nevelt. De szerintem neki nem is ez volt a célja. Az emberek különbözőek szerencsére.
2021. jún. 11. 13:25
 24/31 A kérdező kommentje:
Azt írta, majd megbeszéljük itthon.... De nem tűnt pozítivnak
2021. jún. 11. 15:42
 25/31 BeefEater ***** válasza:
100%

Ha én lennék a szülő akkor először a tanárral beszélnék mert miután szóltál nem tett semmit. Szerintem ez a legnagyobb probléma.

Amit a tanárodnak mondtál, azzal egyet értek viszont elmondanám, hogy ezt így nem mondhatod el neki. Meg kell tanulnod úgy elküldeni melegebb éghajlatra, hogy ne vegye észre de alig várja, hogy indulhasson már.

Ha ez mind megvan, akkor utána felhoznám, hogy a hülyékkel is legyél türelmesebb. De szerintem a helyzet nem a te hibádból alakult így. Használd ki, hogy tanulj belőle.

2021. jún. 11. 17:25
 26/31 A kérdező kommentje:
Szerintem tökre türelmes voltam. Többször elmondtam a csajnak full nyugodtan, pedig majdnem három órán keresztül csinálta, azt, amit.... :')
2021. jún. 11. 17:36
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg türelmes vagy. :) Én kb. a 25-ödik percben biztos kijövök a béketűrésemből, és igen emelt hangon szülőzve teszem egyértelművé, hogy helytelen, amit csinál. :) :) Ha nem hagyja abba, akkor a 30. percben repül a tockos.

Szülői reakciómat lásd a korábbi válaszomban. :D

(#10 voltam)

2021. jún. 11. 20:53
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Az iskolában általában mindig azokat a gyerekeket állítják be hibásnak, problémásnak a pedagógusok, akiket passzív-agresszív módon, "csendben" zaklatják, "vicceskednek" vele, aztán egy idő után elszakad a cérna.

Én is ilyen vagyok, hajlandó vagyok tűrni, de egy idő után robbanok. Verekedtem stb. megvédtem magam.

És mindig én voltam a sz@r a pedagógusok szemében. Azt soha senkit nem érdekelt, hogy ki, miért, hogyan nyaggatott. Az sem érdekelt senkit, amikor megrongálták a könyveim, és kukába dobták. De amikor leosztottam ezért egy pofont, hirtelen mindenki megbotránkozott.

Ez ilyen.

21F

2021. jún. 11. 21:43
 29/31 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon nagy forma vagy :)
2021. jún. 12. 09:54
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Végül is mi lett az otthoni megbeszéléssel?
2021. jún. 12. 10:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!