Mit reagálnál, ha megtudnád, hogy a 18 éves lányodnak alakulóban a kapcsolata egy 44 éves nővel?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 30. 00:09
1/18 anonim válasza:
Az első viccelni próbált.
Hát én nem örülnék neki, nem vagyok homofób, de korkülönbség, hogy a fiatal éveit lehet elcseszi, a sok ellenségeskedés, előítélet, ami érheti, én abba belepusztulnék.
2/18 anonim válasza:
na már megint egy ilyen kérdés??
nem unalmas már?
multkor valami 55 éves volt a pasi meg 20 éves csaj..
naponta kitesznek ilyen kérdést
3/18 anonim válasza:
most látom hogy valami leszbikus dolog van?
felnőtt végülis az hogy idősekre bukik nem az én dolgom és homofób se vagyok így max megjegyzésem lenne hogy ez a korkülömbség miatt nem sokáig működne miért nem saját korosztályából keres valakit. de az ilyen kérdésekre mindig ugyan az a válasz! semmit mert felnőttek és nekik kell belátniuk hogy ez nem mehet sokáig mivel mindkettőnek más az elfoglaltsági köre.
4/18 anonim válasza:
Örülnék, hogy akkor legalább nem csinálják fel..!
5/18 anonim válasza:
Jogos, legalább nem szaporodik csak úgy...
6/18 anonim válasza:
Tök egyszerűen kitagadnám, természetesen öröklésből kizárnám.
7/18 anonim válasza:
Édes lányom, nagykorù vagy, azt csinálsz, ami jólesik. Vigyázz magadra. Azért néha meglátogathatnátok, együtt.
9/18 molnarmarcell21 válasza:
Ennyi idősen nyilván tudnék róla, hogy kikhez (is?) vonzódik, úgyhogy itt csak a korkülönbség lenne problémás, ami nem ideális, de hát a lányom már felnőtt.
10/18 anonim válasza:
Vajon a csaj apukája elképzeli őket? Beszállna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!