Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit reagálnál, ha felhívnának...

Mit reagálnál, ha felhívnának a 18 éves lányoddal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Középiskolás, a koliból hívnának azzal, hogy dühkezelési problémái vannak, nagyon csúnyán beszélt egy kilecedikessel. Ez a panasz, részleteket nem tudsz, amíg meg nem tudod kérdezni tőle. Egyébként soha semmi baj nincs vele, kifejezetten csendes
2021. jún. 11. 07:25
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Meghallgatnám a kollégium verzióját, aztán utána a lányomét is. Addig nem ítélkeznék.

A leírtak alapján egyébként vihar a biliben. Eszerint senkit se ütött meg, senkit se gúnyolt, és nem rendszeres, hanem egyszeri alkalom. Most mondjam azt, hogy aki a kollégiumból hívott, az keveri a sz..t???

2021. jún. 11. 08:43
 12/31 anonim ***** válasza:
24%
Megbeszélném vele hogy nem szabad így viselkedni
2021. jún. 11. 08:48
 13/31 anonim ***** válasza:
90%

"Egyébként soha semmi baj nincs vele, kifejezetten csendes"

Kétféle mérges ember van: az őrjöngő és az elfojtó. Az őrjöngő az a vásárló, aki üvöltözik a pénztárnál, mert nem fogadják el a lejárt étkezési utalványát. A másik az elfojtó, azaz a pénztáros, aki egész nap nyeli a hülyeséget, aztán kinyír mindenkit.

Én is az elfojtó vagyok. Ha valakinek sikerül nagyon felcseszni, akkor halmozottan kapja vissza.

Az a bizonyos "utolsó csepp a pohárban"...

Szóval jó lenne tudni, hogy az a 9.-es mit csinált.

2021. jún. 11. 09:21
 14/31 anonim ***** válasza:
89%
Pontosan, ahogy 13-as írja. Lehet, hogy a kis majom 9.-es cseszteti folyamatosan egy ideje, akkor nem a 18-évest kéne dilidokihoz küldeni mert elfogyott a türelem.
2021. jún. 11. 09:30
 15/31 anonim ***** válasza:
57%
Beíratnám valami küzdősprortra, hogy le is tudja csapni az idiótákat... 1 alkalom és dühkezelési problémák miatt hívnak fel... Aki telefonált, azt is nyakon kéne ba...ni egy szaros péklapáttal, hogy helyreálljon a keringés a fejében.
2021. jún. 11. 09:49
 16/31 anonim ***** válasza:
95%

Nos, örüljön neki a kis takony hogy "csak" csúnyán beszéltek vele, én vágtam már szájon tizedikest, azokért, amiket mondott nekem.

Mi lett belőle? Ejnyebejnye tanári részről, apám meg megdicsért, hogy kiálltam magamért.

2021. jún. 11. 10:19
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer az alsós gyerekem intőt hozott, ami így szólt:

"Megintem XY tanulót, mert a szünetben hangosan nevetgél."

Számomra ez értelmezhetetlen, így ezt is írtam vissza és tovább nem foglalkoztam a dologgal.

2021. jún. 11. 11:08
 18/31 A kérdező kommentje:

Az én anyámat hívták fel, és neki mondták annyit, amennyit leírtam.

Egyébként meg az történt, hogy egy kilecedikes kiscsaj nagyon viccesnek érezte magát és egy délután tanszoba alatt random bedörömbölgetett az ajtón, majd elszaladt. Ezt így a tanszoba majdnem mind a három óráján keresztül. Kb kétszer is elmondtam neki full nyugodtan, hogy értem én, hogy év vége, de mi lenne ha nem csinálná ezt, mert amúgy sokaknak zavaró. Na a második ilyen elbeszélgetés után se állt le, szóval szóltam a nevelő tanárnak, aki azt mondta beszéljem meg nyugodtan a csajjal.(Tehát letojta a tanár, hogy szóltam neki ). Jó,még egyszer elmondtam tök nyugodtan a csajnak, hogy ne idegesítse már az egész folyosót a hülyeségével. Aztán egyszer sikerült úgy kinyitni az ajtót, kb a harmadik tanszoba vége felé, hogy pont ott volt a csaj. És mivel már három órája azt hallgattam, hogy dörömböl az ajtón eléggé felcseszett. És mivel én előtte sepregettem, így seprű volt a kezemben. Én azzal hadonászva kiabáltam a csajjal, hogy hogy lehet ilyen hülye, nem igaz, hogy nem fogja fel, hogy nem vicces, illetve egy jópár ilyen "Hogy folytál volna le apád lábán", "Maradt volna a fejed anyádba" jellegű megjegyzésiem is volták. Ő meg elkezdett ezen sírni, ment panaszkodni ugyanannak a tanárnak, aki engem letoljt, amikor én mentem . A tanár meg nekiállt engem kiosztani, hogy mi az, hogy seprűvel fenyegetek valakit (amúgy nem, csaj a kezemben volt éppen), az egész folyosó zeng tőlem (egyébként a dörömböléstől is zengett, de mindegy), meg ne mondjak ilyeneket a lányra, mert már mit tudom én melyik szülője meghalt, a másik meg lelépett és a nagyszülei nevelik. És rámszólt, hogy azonnal kérjek bocsánatot a kis s3ggfejtől. Én meg megmondtam, hogy nem kellett volna direkt dörömbölni mindenkinél, többeket is zavart, illetve szó szerint megmondtam, hogy a "fszom se fog bocsánatot kérni, a tanárnőnek meg annyi esze van, mint hogyegy zsák halott tücsöknek, ha már hagyta egész sziló alatt dörömbölni a kis gyökeret". Erre tudtatta velem a tanár, hogy dühkezelési gondjaim vannak, felhívja anyámat, hogy vigyen el pszichológushoz és stb....😄

De szerintem nem az én hibám. Nem kellett volna egész tanszoba alatt dörömbölni... Amúgy anyu nem tudja a sztorit teljesen, csak annyit, hogy káromkodva kiabáltam valakivel, "megfenyegettem seprűvel a csajt", meg hogy "dühkezelési gondjaim vannak"

2021. jún. 11. 13:07
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha az én lányom lennél, kapnál egy sütit. :DDDD
2021. jún. 11. 13:11
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Na, de anyukád mit mondott neked erről?

Nem tudja a sztorit? Nem is volt kíváncsi a te verziódra?

2021. jún. 11. 13:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!