Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem viszik a szüleim iskolába...

Nem viszik a szüleim iskolába a 7 éves testvéremet, mert miért is vinnék?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A párommal lakok 2 éve, még mindig egyetemista vagyok de közben dolgozok. A szüleim (mostoha anya és édesapa) is dolgoznak mindketten, amivel nincs is addig baj amíg a testvérem megy iskolába.

Viszont vannak olyan napok, hogy csak úgy random nem viszik mert nincs kedvük vagy nincs kedve a gyereknek, ilyenkor pedig egyedül nem hagyják otthon és idegeskednek, hogy mi legyen a gyerekkel. Persze én jövök itt a képbe, hogy nem elég, hogy pint vizsgaidőszak van plusz dolgozok, ilyeneket mondanak, hogy jó lenne ha oda mennék és vigyàznék a gyerekre kicsit. Még arra sem méltatnak, hogy ide hozzák ők, arra a pàr órára, ahol vannak a könyveim, laptopom és tudnék tanulni.

Ha netán hétfőm rosszul érzi a testvétem magát és nem megy iskolába akkor már nem viszik egész héten.

Milyen dolog ez? Semmi felelősségérzete nem lesz felnőtt korára, mert azt látja, hogy akkor megy amikor kedve van, plusz lemarad nagyon fontos dolgokról, íràs, olvasás, plusz 3 ember idegeskedik azon, hogy mi legyen a gyerekkel.

2021. jún. 8. 09:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%
Off: És boldogtalan az a rokon, aki akkor dolgozik, amikor akar?
2021. jún. 8. 13:29
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én pl biztosan nem bébiszitterkednék. Ők csinálták, oldják meg, ahogy akarják.
2021. jún. 8. 13:32
 13/18 anonim ***** válasza:
8%

6 evesen egyedul hagyni nen kell senkit.

Akarmi lehetett volna.

Es miert baj a 30 fok a gyereknek, ha felnott birja? Nem 50 vagy 40...milyen sofőr?

2021. jún. 8. 14:48
 14/18 A kérdező kommentje:
Baj a 30 fok, egésszen addig amíg nyugodtan ülhetne az iskolában.
2021. jún. 8. 15:28
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha túl sokszor nem megy akkor osztályt ismétel.
2021. jún. 8. 15:46
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Én se vállalnám a felügyeletet, nem az én gyerekem, nem én vállaltam és nem szólhattam bele anno, hogy legyen-e. Oldják meg.
2021. jún. 8. 16:39
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Most tanul írni/olvasni a tesód => elsős => a covid alatt kezdte a sulit. Persze, hogy minden köhögésre otthon maradt és a tanárok sem szólnak semmit.

Ha jövőre is így lesz, akkor nyugodtan vesd fel, hogy ez így a tesódnak nem jó. Te meg nyugodtan mond azt, hogy nem. Június közepéig van suli, gondolom, hogy a vizsgák is kb. utána be tudsz segíteni, addig meg vegyenek ki szabit.

2021. jún. 8. 21:22
 18/18 anonim ***** válasza:
Mondjuk ez az év amugy is eléggé eluszott szerintem mindenkinek, lehet jövöre már normalisan jaratjak.
2021. jún. 8. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!