Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám gyakran hülyegyereknek hív?

Anyám gyakran hülyegyereknek hív?

Figyelt kérdés
miközben igérget nekem dolgokat, aztán meggondolja magát és apróságok miatt kiakad, összeveszik velem, aztán ezzel elrontja a kapcsolatunkat, hogy normálisan tudjak gondolkodni és amúgy létezni, mindig kiderül, hogy nem is érdemes benne bízni. Mi lehet a baja?
2021. jún. 7. 23:02
 1/5 A kérdező kommentje:
Problémának érzem, hogy nem is tudja mekkorákat rombol, inkább már csak egy üres kapcsolatunk van, aminek nincs is értelme. Mint egy kiabrandult hazaspar, akik csak megszokasbol vannak egyutt. Mit csinaljak, hogy ne uresedjen igy ki a kapcsolat? Vagy ez normalis?
2021. jún. 7. 23:05
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Mondjuk akkor mondd meg neki hogy nem eisk jol.
2021. jún. 7. 23:27
 3/5 anonim ***** válasza:
64%
jól érzed, hogy nem normális. Egyébként anyád se az.Sajnálom, hogy ilyen jutott neked.le kell lépni mielőbb, míg ki nem készit
2021. jún. 7. 23:27
 4/5 anonim ***** válasza:
87%
Nem következetes szülő sajnos. Ha valamit igérsz a gyereknek és cserébe kértél valamit amit ő teljesített, akkor bizony be kell tartani az ígéretet! Jogosan érzed hogy át vagy verve. Szerintem beszélj bele.
2021. jún. 7. 23:42
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mérgező szülők,ez egy könyvnek a címe.Sajnos az én anyám is mérgező szülő volt.Miután elhunyt,hatalmas viták voltak.A rabjai voltunk,kettős játékot játszott,az egész család életének minden pillanatát irányítani akarta.Néha kész pokol volt az életünk.Sajnos el kellene költöznöd.
2021. jún. 8. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!