Ha jön valami nénó, miért vágja be mindenki a féket és esik be 30-ra 50-ről, majd mint a hülyegyerek hirtelen manőverekkel lekormányoznak egymás mögé és máris ott a km hosszú sor?
Örülök, hogy töröltetted a válaszom, de a modikat nem igazán értem.
De kifejtem bővebben.
Hogyha haladó forgalomban (nem dugóról beszélünk, hiszen te sem arról kérdeztél), nem tudsz félre húzódni egy a megkülönböztető fény és hangjelzéseit használó jármű elől, akkor alkalmatlan vagy a közúti közlekedésre.
Majd amikor a "valami nénó" azért megy, hogy kivigye a családodat az égő házból, akkor is ez járjon az eszedbe.
Vagy ha anyukád/apukád éppen stroke-ot kapott, aminek a legnagyobb ellensége az eltelt idő, szó szerint minden perc számít, és éppen hozzá igyekszik "valami nénó" akkor is gondolj erre a kérdésedre.
Vagy ha ne adj isten (bár a kérdés alapján túl fiatal vagy ahhoz, hogy gyereked legyen) a lányodat elütné egy autó a zebrán, ahol neki volt elsőbbsége, a nyílt combcsont törése pedig átszúr egy artériát ahol már nem a percek, hanem a másodpercek is számítanak, majd akkor is így állj a kérdéshez te kis "nénózós" népművészeti cserépedény.😠😠😠
Egy mentős.
Elolvasta.
És nem azért cikázik 120-al, hogy hátha neki is sikerül elcsapni valakit.
èn tegnap bementem a pirosba, mert jött a nènó. picit elgondolkoztam hogy menjek tovább mert kereszteződèsben kicsit szar helyen voltam. Autótárs kisegített, beengedett maga elè....
nállam a megküli autó minden elsőbbsèget visz... ha kell 10 el megyek hogy könnyebb legyen neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!