Jogosan esik rosszul ez?

Figyelt kérdés

Szavakban folyamatosan bántalmaznak a szüleim,amit nem bírok tovább. Több éve kb 5 éve még nem volt vészes a kapcsolatunk, és a szüleim telkén kialakítottunk a párommal egy külön lakrészt. Azt hittem akkor naivan hogy minden jó lesz úgy teltek a hetek hónapok évek rájöttem hogy nagyon nem oké, folyamatosan bántanak minket a párommal de már a gyerekemet sem kímélik. Vettünk egy házat viszonylag olcson. 6.5M de kell rákölteni, sajnos viszont az anyagiak nem engedik mert nincs félretett pénzünk. Havonta ahogy gyűlik majd csináljuk, illetve várunk egy nagyobb összeget kb 2M Nem kacsalábú palotát tervezünk, de egy normális ablak,ajtó vezetékelés, vízcsőcsere, csempézés. Nagyvonalakban. Anyám úgy tett, hogy ha megvettük a házat akkor azonnal is takarodhatnánk el ne 20 év múlva amikor bottal fog járni. Nekem ez nagyon rosszul esett, sajnos a párom egyedül csinálja azt amit kell nem segít senki. Próbálunk ezen spórolni.

Annyit segítettek volna hogy ami van otthon szerszám azt kölcsön vehetjük de amikor elhozta rá 1 óra múlva az kellett épp nekik így inkább azt is megvettük hogy ne kelljen elkérni, aztán van otthon 3 fűnyíró de vettünk azt is mert biztos ezzel is csak a gond lett volna.

Annyira várom már hogy kész legyen csak magam sem tudom mi lenne a jó. Párom azt mondta menjünk albérletbe addig de hát most oda fizetni is rossz lenne. Gondoltam költözzünk be a házba de hát jelenleg fürdő sincs így nagyon nehéz lenne minden. Ti mit tennétek? Maradni vagy albérlet?

2021. jún. 3. 09:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell csinálni gyorsan lakhatóvá a legszükségesebbeket, aztán odaköltözni, közben meg elhet tovább csinálni már nyugiban.
2021. jún. 3. 09:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha van víz és áram a házban, én inkább a vett házba költöznék be.
2021. jún. 3. 10:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
szintén beköltöznék.
2021. jún. 3. 10:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha van víz és áram, akkor költöznék. Nyáron éjszaka is meleg az idő, nem baj, hogyha ablak helyett pl csak szúnyogháló van átmenetileg.
2021. jún. 3. 10:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha lavórban is kell fürdeni azonnal költöznék, nem kérdés.
2021. jún. 3. 11:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább a lavórt és a pottyantós budit használnám, ha csak az van.

Nagyon fontos a lelki békétek, a nyugalmatok!

2021. jún. 3. 11:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Most már jönnek a melegek, akár a kertben is lehet lavórban mosakodni. Ha nyár végéig kész lesz a fürdőszoba, konyha és legalább egy szoba, akkor menjetek.
2021. jún. 3. 13:09
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem költözünk semmilyen rokon nyakára, vagy össze azzal stb... Ez egy nagyon buta és naív döntés volt.

Egyébként az, hogy nincs fürdő, nem nagy kaland. Mi is fürödtünk lavórban, amíg annó a miénk nem lett kész. (Én egy tusolót javaslok első körben, azt olcsón meg lehet csinálni saját kezűleg is. Csak pár tégla, csempe és függöny.)

De az biztos, hogy a helyedben rájuk nem nyitnám az ajtót többet, ha elköltöztem és elvittem minden cuccom.

2021. jún. 4. 11:08
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Költöznék a sajátomba.

Ha kell akkor a kozkútról hordom a vizet és melegítem egy kempinggázon h fürödni tudjunk!

Nem hagynám h kiidegeljenek.

Az albi miatt meg tényleg nem fogtok haladni (felemészti az a pénzeteket)

2021. jún. 4. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!