Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Aki szüleivel él 30 felett az...

Aki szüleivel él 30 felett az önállótlan?

Figyelt kérdés
2021. máj. 27. 11:27
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
68%

Inkább leválásra képtelen.

ÁLTALÁBAN!

Nyilván vannak speciális élethelyzetek, tehát egyenként kell megnézni minden ilyen embert, ha ítélkezni akar valaki.

2021. máj. 27. 11:32
 2/29 anonim ***** válasza:
90%
Első tisztázandó: miért él a szüleivel még mindig???
2021. máj. 27. 11:45
 3/29 anonim ***** válasza:
78%
Nem.
2021. máj. 27. 11:46
 4/29 anonim ***** válasza:
82%
nem.
2021. máj. 27. 11:50
 5/29 anonim ***** válasza:
91%

Ez amúgy ennyire fontos kérdés?

Minden nap van 1 ilyen.

Magam részéről: 31 éves vagyok, el nem tudnám képzelni, hogy velük éljek, kiborít a gondolata is. Minden meg lenne szólva, mire költök, mikor eszek, mikor alszom, hova megyek, stb. De az én szüleim ilyenek, 18 évesen se bírtam már, most meg pláne nem.

De el tudom képzelni, hogy más szülők lazábbak és nem gond az együttélés. Ott mi a kérdés? Ha nekik jó, csinálják!

2021. máj. 27. 11:52
 6/29 anonim ***** válasza:
68%
Miből telne házra? Azt hiszik a boomerek, hogy még most is osztogatják a lakásokat vagy mi? Ki a franc akar eladósosni egy életre? Az értelmesebbje soha. Mással együtt csinálni is hülyeség, mert ha 1 kapcsolat befuccsol, akkor megy vele a befektetett vagyon meg a ház is.
2021. máj. 27. 11:52
 7/29 anonim ***** válasza:
40%

6: hát akkor maradj otthon!

Érdekes módon az emberek többsége megoldja a lakáskérdést, és a hiteltől se kezd el rettegni.

2021. máj. 27. 11:55
 8/29 anonim ***** válasza:
32%
Otthon is maradok édesem :) jövőre költözök csak. Nem lesz itt már NET Zrt., hogy kihúzza a nyomorult hiteleseket a pácból és havi 7eft-ért visszavegyék.
2021. máj. 27. 11:57
 9/29 anonim ***** válasza:
68%

Az én szememben és az én neveltetésemben igen. De tényleg sok mindentől függ, és valóban lehetnek hátráltató tényezők, amiknél megértem az otthonélést.

De egy biztos: nem jönnék össze olyan pasival, aki 30 évesen az anyja szoknyája mellől sem bírt elmozdulni.

2021. máj. 27. 12:00
 10/29 anonim ***** válasza:
93%

Speciális élethelyzetekben nem.

De ha nem az, akkor sem hívnám életképtelennek az illetőt.

Nekem csak egyszerűen furcsa, és nem túl vonzó.

2021. máj. 27. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!