Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen a kapcsolatod a szüleid...

Milyen a kapcsolatod a szüleiddel? Mennyire értitek meg egymást?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon hullámzó és hogy szinte semmiben sem értünk egyet, nagyon leszivnak az energiám. Mert nem szeretném megjátszani magam, de akarom velük tartani a kapcsolatotok, így viszont sokszor vitába fullad a beszélgetés vagy gyorsan elköszönnek telefonon. Se kisebb, se nagyobb dolgokban nem igazán értünk egyet és úgy érzem folyton magyarázkodni kell. Ha meg rájuk hagyom, lenyomva érzem magam. Mi a megoldás erre a hullámvasútra? Illetve normális hogy felnőttként, külön élve ennyire fontos a szüleim figyelme?
2021. máj. 26. 19:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen. Édesapám sajnos alkoholista, édesanyámmal ritkán beszélek. Az élettársa miatt kidobott a házából 16 évesen. Azóta a nagymamámmal éltem még nem költöztem el és kezdtem saját életet.
2021. máj. 27. 22:36
 12/15 anonim ***** válasza:
:(
2021. máj. 28. 22:24
 13/15 anonim ***** válasza:

Apummal a kettőnk közös iqja meghaladja az 500at, még sem bírt normális kapcsolatot kialakítani velem. Nem is akart.

Anyum rettenetesen magas szintű gondolkodó, felébredt, tudatos ember. Vele jól elvagyok néha. Sokat segít.

2021. júl. 13. 20:44
 14/15 anonim ***** válasza:

Semmilyen anyámmal. Nem telik el pillanat, hogy ne kapnánk össze valamin, ha egy légtérben vagyunk 10 percnél tovább. Szerencsére nem élünk együtt, de nagymamám miatt muszáj látnom, mert ők beszélő viszonyban vannak.

Apámmal jobb, vele heti szinten beszélünk és érdeklődik felőlem.

Van egy pót apám is, ő mindennap ír, szoktunk talizni, együtt enni, beszélgetni :)

21/l

2021. aug. 7. 02:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Anyámmal mostanában nem igazán,nem tudok vele mit csinálni.Olyan mintha kissé beteg kezdene lenni..
2021. nov. 25. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!