Mit csinalnal, ha a felnott gyereked, ha hetvegenkent hazajon, meg mindig csak villany mellett, plussel merne aludni?
Negyvenhez közelítek, gyerekkoromban és később is elég sok paraszomniás álmom volt + alvajárás. Szorongósabb időszakban beüt és félek sötétben elaludni. Szüleim soha nem kezelték megfelelően, csak lecseszés volt, pedig értelmes emeberek. Anyám a mai napig kétségbe vonja, hogy nekem segítség kell (pedig nem csak ez az egy bajom van). Mindig mond valami példát, hogy bezzeg annak az a baja, neki tényleg szüksége volt rá.
Plüss az viszont nem játszik.
Én 34 évesen képtelen vagyok sötétben és csendben aludni, ezért mindig megy nálam valami film.
Van 3 plüssállatkám is, de ők az ágy sarkában ülnek 🙂.
igen, 14, húzás a terápiára, mind közveszélyes őrültek vagyunk. igazából engem nem zavar senki zakkanása, amíg nem veszélyeztet vagy zavar másokat.
amúgy én is félhomályban alszok, és plüssökkel, valamit mindig lehúzok magam mellé az ágy széléről, ha a macska rámun és elmegy a dolgára az éjszaka közepén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!