Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csinalnal, ha a felnott...

Mit csinalnal, ha a felnott gyereked, ha hetvegenkent hazajon, meg mindig csak villany mellett, plussel merne aludni?

Figyelt kérdés
Ez hany eves korig normalis? Egyetemen van, jo tanulo, mas gond nincs vele, baratai is vannak. Elvileg a lakotarsa is plussel alszik, es ott is eg a kisvillany, de nem tudom elhinni.
2021. máj. 26. 18:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%
Én a cicit szeretem fogni alvás közben
2021. máj. 26. 19:46
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Negyvenhez közelítek, gyerekkoromban és később is elég sok paraszomniás álmom volt + alvajárás. Szorongósabb időszakban beüt és félek sötétben elaludni. Szüleim soha nem kezelték megfelelően, csak lecseszés volt, pedig értelmes emeberek. Anyám a mai napig kétségbe vonja, hogy nekem segítség kell (pedig nem csak ez az egy bajom van). Mindig mond valami példát, hogy bezzeg annak az a baja, neki tényleg szüksége volt rá.

Plüss az viszont nem játszik.

2021. máj. 26. 19:53
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én 34 évesen képtelen vagyok sötétben és csendben aludni, ezért mindig megy nálam valami film.

Van 3 plüssállatkám is, de ők az ágy sarkában ülnek 🙂.

2021. máj. 27. 08:28
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi a párommal plüssökkel alszunk :-D Ráadásul már az 5x-hez közeledünk...most akkor menjünk terápiára? :-D
2021. máj. 27. 10:02
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

igen, 14, húzás a terápiára, mind közveszélyes őrültek vagyunk. igazából engem nem zavar senki zakkanása, amíg nem veszélyeztet vagy zavar másokat.

amúgy én is félhomályban alszok, és plüssökkel, valamit mindig lehúzok magam mellé az ágy széléről, ha a macska rámun és elmegy a dolgára az éjszaka közepén...

2021. máj. 27. 10:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Semmit, aludjon úgy, ahogy akar. Láttad a fogtündér című filmet? :D
2021. máj. 27. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!