Ebben az esetben kinek kell fizetnie a víz és villany számlát?
Van 2 örökös,egy haszonélvező.Mi örökösök nem fizetjük a közüzemi számlákat,mivel azt a haszonélvező használja.(víz,villany)
Van számlaelmaradás is.Most elakarja hagyni a haszonélvező az ingatlant,de mi nem akarjuk fizetni a számlát,hiszen,ha nem lakik senki sem az ingatlanban a villany számla akkor is jönni fog.
Lehet kérni a szüneteltetést,vagy mit lehet kérni?Lehet 2 örökös nevén a közüzemi számla,ezt mi alapján kell és lehet eldönteni?
Már hogy ne lenne számla! Az alapdíjat is kell fizetni!
Lehet kérni szüneteltetést! Kérdezd meg a szolgáltatót!
Köszönöm a válaszokat!
Szüneteltetéskor is gondolom kell valamennyit fizetni,majd felhívom az e-ont.Azt tudja valaki,hogy kiköttetés mibe kerül?Ha eladásra kerül majd az ingatlan,akkor az új tulaj is kérheti visszaköttetni a villanyt az e-on-nál?
Nem tudom, hogy mennyibe kerül a ki és visszaköttetés, de én nem tenném. Ha el akarod adni, ciki, hogy ki van kötve az áram, erre bármikor szükség lehet. A havi alapdíj - nekem legalábbis - nem olyan sok, háromszázvalamennyi havonta.Ráadásul ketten vagyunk örökösök. Én ezt inkább befizetem, mert a kikapcsolás biztosan több.
Az alapdíj nem tudom, hogy neked is ennyi lenne-e, az én esetemben ez nem tűnik soknak.
Köszönöm a válaszokat!
Jövő héten időt szakítok rá és bemegyek személyesen a szolgáltatókhoz.Bízom benne,hogy egyedül elég leszek,mert tesóm nem valami együtt működő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!