16 éves lány vagyok, és úgy érzem hogy egy ideje mintha utálna a nevelőapukám... Pl ha éppen vacsorázunk akkor mindig vágja a fejeket hogy miért eszek velük, és ha teheti inkább nem is ül egy asztalhoz velem . Anyu is észrevette már de fogalma sincs mi lehet a baja .
Sokszor kerül, ha elmegyek mellette akkor fejeket vág. ..Olyan is volt hogy anyuval filmet néztünk, és apu ahogy meglátta hogy ott ülök a kanapén inkább kiment a konyhába telefonozni. .. Aztán mikor kimentem a szobából akkor bement , amikor már nem voltam ott .
Sosem volt jó a kapcsolatunk, de nem tettem semmi rosszat ...
Gyenge lehet az immunrendszered a stressztől, amit átélsz, azért a köhögés, torokfájás, láz. Legalábbis nem kizárt, hogy köze van hozzá.
Miért változhatott meg a nevelőapád viselkedése? Mikor kezdődött, milyen esemény kapcsán? Vissza tudsz emlékezni?
2021. máj. 26. 09:03
22/30 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs ... Amikor suliban ( olyan Ötödikes koromban ) mindig a barátaimmal voltam , akkor is került. Ilyenkor vissza utasítottam hogy ne jöjjön értem suli után, mert szeretnék menni a barátaimmal
2021. máj. 26. 09:08
23/30 anonim válasza:
Az is lehet, hogy szexuálisan vonzó vagy számára és nem nagyon tud mit kezdeni a helyzettel. Szinte biztos, hogy nem akar tőled semmit, de ettől még tarthat vonzónak és ez a kettősség nehezen kezelhető egy felnőtt számára is.
2021. máj. 26. 09:25
24/30 anonim válasza:
Én inkább arra gondolok, hogy kicsi korodban cuki kislány voltál, lehet, hogy neki tetszett, hogy lett egy kislány a családban, aztán önérzetes kamasz lettél, akit még az édesszülőnek is nehéz elviselnie, pláne ha a más gyerekét kell. Ez az állapot mindenesetre így nem maradhat, ki kell borítani a bilit. De addig pihenj, aludj, gyógyulj. Anyukád legalább babusgat betegen? Hoz teát, gyógyszert, együttérzést?
2021. máj. 26. 14:56
25/30 anonim válasza:
Hát kérdező semmit sem értél a válaszokkal mert csak tippelni lehetett. Ha igazi választ akarsz akkor kérdezd meg a nevelőapádat.
2021. máj. 27. 00:56
26/30 anonim válasza:
24- egy önérzetes kamaszt miért lenne nehéz tolerálni? Egy emberi lény , akinek önérzete van... melyik idióta szülő nem tudja ezt elviselni?? Ez a normális!
2021. máj. 27. 10:37
27/30 anonim válasza:
#26, (nem 24 vagyok) Lehet ez lenne a normális, de az enyémmel én is csak kiskoromban voltam jóban, pedig nem voltam egy borzalmas kamasz. Sokat vigyáztam a tesóimra és a házi munkába is besegítettem. Nem voltam az a “na adj pénzt mert kell a cigire” féle gyerek, inkább az a csendes otthonülős.. mondjuk lehet ez volt a baj xd na mindegy, valamiért 10 és 15 éves korom között annyira megutált, hogy amire 18 lettem, szinte elmenekültem otthonról, pont ezért, mert nem tolerált. Mondjuk nálunk durvább dolgok voltak, mint amiket a kérdező leírt
2021. máj. 27. 10:53
28/30 anonim válasza:
Nálunk is ez volt, a lényege az volt, hogy amint lehet takarodjak el otthonról.
Aztán meg csodálkozik apám, hogy miért nem állok szóba a kedves párjával idestova 10 éve :D
2021. máj. 27. 11:03
29/30 anonim válasza:
#28, nálunk anyum csodálkozik, hogy miért nem adom oda a pszichopata mellé a kisfiamat...
2021. máj. 27. 21:13
30/30 anonim válasza:
Ő mit mondott? Miért csinálja ezt? Anyud mit reagált arra, amit a fiú mondott?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!