Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyen velem a nevelőapukám?

Miért ilyen velem a nevelőapukám?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, és úgy érzem hogy egy ideje mintha utálna a nevelőapukám... Pl ha éppen vacsorázunk akkor mindig vágja a fejeket hogy miért eszek velük, és ha teheti inkább nem is ül egy asztalhoz velem . Anyu is észrevette már de fogalma sincs mi lehet a baja .

Sokszor kerül, ha elmegyek mellette akkor fejeket vág. ..Olyan is volt hogy anyuval filmet néztünk, és apu ahogy meglátta hogy ott ülök a kanapén inkább kiment a konyhába telefonozni. .. Aztán mikor kimentem a szobából akkor bement , amikor már nem voltam ott .

Sosem volt jó a kapcsolatunk, de nem tettem semmi rosszat ...

16/L

2021. máj. 25. 19:50
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
89%
Mióta éltek együtt?
2021. máj. 25. 20:00
 2/30 anonim ***** válasza:
5%
Gondolom kettesben szeretne enni,, filmezni anyuddal.. Erre még nem jöttél rá?
2021. máj. 25. 20:10
 3/30 A kérdező kommentje:
10 éve
2021. máj. 25. 20:16
 4/30 anonim ***** válasza:
11%
Ha semmi kettesben töltött idő nincs anyukáddal akkor lehet hogy tényleg csak kettesben szeretne lenni vele. Néha szerintem hagy őket kettesben. Hirtelen én se nem tudok másra gondolni mivel nem ismerlek titeket. Ha nem ez akkor kérdezd meg tőle személyesen.
2021. máj. 25. 20:19
 5/30 anonim ***** válasza:
96%
Mindenesetre nem túl érett a viselkedése ha téged próbál kiutálni az otthonodból. Szólj anyukádnak erről.
2021. máj. 25. 20:22
 6/30 anonim ***** válasza:
94%
Miért nem beszélitek meg ezt hármasban?
2021. máj. 25. 20:34
 7/30 anonim ***** válasza:
91%

Tényleg értelmetlen dolog egymást némán kerülgetni megbeszélés helyett. Tíz éve óta(!) ilyen nyomasztó a helyzet? Vagy ez csak mostanában lett ilyen?

Egyáltalán miért van zavarban Tőled? Téged nem fogad el, akkor miért van együtt az anyukáddal? Ez a "fejeket vág az asztalnál" és hasonlók?! Ha anyukád is észrevette, akkor miért siklik el felette szó nélkül?!

2021. máj. 25. 20:58
 8/30 anonim ***** válasza:
90%
Valószinű, hogy most kezdi megalapozni azt,hogy 18 évesen már annyira rosszul érezd magad, hogy önként eltakarodj otthonról.
2021. máj. 25. 21:03
 9/30 anonim ***** válasza:
78%

A 6-os válaszoló nagyon jó tanácsot adott, hallgass rá! Ha esetleg nem menne a hármasban beszélgetés, akkor talán érdemes lenne bevonni a családsegítő szolgálat munkatársait - persze idáig ne kelljen eljutni!

A családsegítő nem minden esetben jó megoldás - vannak kifejezetten káros tevékenységeik is.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat szociális munkásai eddig a legeslegjobbak szerintem családterápia szempontjából a legmesszebbmenőkig a legjobbak.

Néha a karitásznak is vannak jó ötleteik/munkatársaik csak ez utóbbiak nem erre "szakosodtak", hanem létszükségleti problémák áthidalására.

2021. máj. 25. 21:04
 10/30 anonim ***** válasza:
72%

Bocsánat, véletlenül "túlragoztam" a dicséretet a Magyar Máltai Szeretetszolgálatról - kicsit már fáradtabb vagyok, nem figyeltem oda eléggé.

De a lényeg, hogy velük voltam mindig is elégedettebb.

A 8-as válaszoló nagyon a lényegre tapintott szerintem. Tényleg el akar üldözni otthonról a pasas. Jelezhetnéd akár a NANE segélyszervezetnek is, ami Veled/Veletek történik anyukáddal, mert REJTETT ERŐSZAK!!!

Ha Te nem leszel anyukáddal, biztosan jól fog bánni Vele?!

2021. máj. 25. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!